для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вибори. Власні враження...


Вибори. Власні враження...
      Ну шо, Вінничина не опозорилась і підтвердила мої сподівання, щодо результатів виборів.
http://vinnica.unian.net/ukr/detail/6435
      В той же час є округ  (це там, де я голосував), де конкуренція між «птєнцом гнєзда  Порошенка (Ющенка)» і кандидатом від Батьківщини почала розвиватись по дуже напруженому сценарію. При цьому слід врахувати, що О.Домбровський до ПР поки відношення ніякого не мав, але у попередні періоди був і мером міста, і головою ОДА.
http://vinnica.unian.net/ukr/detail/6430
        Особисто я голосував, як і мої земляки, за кандидатку від Батьківщини, а не за потенційну "тушку". Ну не показав Домбровський у ході агітації своєї дистанції від ПР.
 
       Треба відмітити, що м.Вінниця є історично таким собі анклавом демократії, оскільки тут ще жодного разу «по дорослому» не змогли вкорінитись «варяги» від політики і тому адміністративний ресурс мало застосовуваний. Підкуп виборців звичайно був, але це не було представлено у вигляді гречки, чи купюрами з портретом Лесі Українки. Виборець у місті куплений станом доріг, транспорту і комунікацій. Не мало додає і те, що місцеві органи влади не помічені у втручання в життя пересічного вінничанина.
Але ж , якби такий стан справ був у всій державі…
 
        Тепер враження від голосування по інших регіонах. Велике задоволення принесли виборці Півдня і Сходу, що ногами проголосували проти ПР.
http://www.rbc.ua/static/files/gallery_uploads/images/%D1%86%D0%B8%D0%BA3.jpg
Певно, мусимо подякувати колезі Федоренко за ефективну агітацію виборців до протестного голосування «всі однакові».  А якби, не дай Боже, виборці Одещини, чи Криму проявили б більшу активність?
 
        Дуже здивували результати виборів за регіонами. Як на мене, тут щось не так. Порівнюємо дві картинки.


Далі запитуємо у колеги ланецького:  Яким чином змістився етнічний кордон і Дике поле захопило Кіровоградщину і Закарпаття. Також, напевно треба закликати у свідки колег із даних регіонів, особливо кіровоградців.  Я особисто не вірю, що у двох суміжних областей, що однаково голосували у 2010 так радикально змінились електоральні настрої. Невже «пакрасчення» у Кіровограді так помітне?
 
      Беру цитати з статті на <a href="http://liga.net/">Источник</a>, де, з моєї точки зору, досить ґрунтовно описані рушійні сили голосування за «пакрасчувателів».
Одна из причин: "Потому что больше не за кого". Остальные претенденты представляются таким избирателям злом еще большим. Попросту говоря, они боятся. Оранжевой чумы, фашистов, НАТО, Кащея Бессмертного и жидомасонского заговора. А нынешние избранники, хоть и не чисты на руку, но свои, регионально близкие.
      З яких це пір ПР стала «регіонально близькою» для жителів Кіровограда і області?
Не последнюю роль сыграли гречка, Витина тысяча, прибавка к пенсии, обещание не поднимать цены на коммуналку…
      Щоб так глобально змінились електоральні уподобання!? НЕ ВІРЮ!!!
 

© инженегр [30.10.2012] | Переглядів: 5165

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.2/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook