для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Школа шахрайства, або спроба риганалізу


Школа шахрайства, або спроба риганалізу
Ранкові радіоновини почалися з мантри про перемогу регіоналів. Слово "Партія регіонів" повторювалося разів десять в різних варіаціях зі згадуваннями, що такий чудовий результат забезпечила правильна соціальна політика партії влади з низкою "покращень". А чому насправді таке "офігітєльне" лідерство? Я спробую провести коротенький "риганаліз", не претендуючи на повноту. Хто захоче, може долучитися.
 
Риги добре підготувалися.
 
1) Так звані соціальні працівники(12 тисяч!) за півроку до виборів гарно обробили овочів-глибоких стАрців пенсіонерів - ходили до них додому, приносили надбавки до пенсій, ставили безкоштовно газові лічильники, пайки від мажоритарників потрібних приносили от і отримали результат риги та комуністи. Це перший резерв.
 
2)Другий - лікарні, поліклініки, школи, тюряги, будинки старих та інші соціальні богадільні. "Вертикаль" спустила "по цепочке" вказіки, збирало керівників на накачки, залякувало, погрожувало, неперед змушувало здавати списки тих, хто за них проголосує. Далі - епідемя грипу по всій країні з голосуванням вдома. Це ж не поодинокі випадки, а система.
 

3)Склад комісій з технічних членів нібито від різних партій. Всі знають, що багато комісій працювало без представників від опозиції.
 
4)Про сільські дільниці окрема пісня. Всі ж бачили ролик з п*яною дебелою бабою на дільниці в Харківській області, де роздавали шашлики під самогонку. А це ж не одна така дільниця.
 
5)Вкидання пачками бюллетенів, каруселі , ручки із зникаючими чорнилами - за цим мали
б за законом(принаймні, за каруселями) пильнувати стражі порядку, але ж всі ми знаємо на сторожі якого порядку ці стражі стоять.
 
6) Низька явка - багато невикористаних бюлетенів, які можна за існуючих умов(див. вище) використати на користь правлячого режиму.
 
7) Розчарування ядерного риголохторату привело до зростання кількості голосів за комуністів(не за Свободу ж чи за кляту Юльку їм голосувати), вважай, знов-таки, за регіоналів, бо цинічний губошльоп тільки на словах проти буржуїв, а на ділі сам типовий буржуй. Як не розуміють цього зомбовані совки - сіє є "тайна великая".
 
8) І те, що ми всі зараз спостерігаємо - ОВК не приймають протоколи від комісій, де лідирують представники опозиції - теж давно відома мулька, так само, як і зависання сервера, затягування з підрахунком голосів у столиці.
 
Пам*ятаєте, в "Олівері Твісті" малих кишенькових злодіїв навчали премудростям "воровского дела". Вам це нічого не нагадує?  Методики шахрайства давно розроблені й перевірені на практиці чи не пора міжнародну школу відкривати?
 
Решту додумайте самі.
© pinocolada [29.10.2012] | Переглядів: 2961
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook