для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Декларативні дрібниці


Декларативні дрібниці
Перед виборами, а ми вже дійшли до такого краю, що не маємо право на помилку, переглядаю уважно біографії кандидатів як офіційні так і неофіційні, їх декларації та взагалі цікавлюсь будь-якою інформацією. Тижні зо два тому захопився деклараціями достойників по 212 виборчому округу м. Києва. І слово “захоплення” тут вжито без перебільшення оскільки результати виявились вельми занятними. Я не податковий інспектор, а в першу чергу їх мають цікавити ці дані. Попереджуючи можливі закиди, що я просто видивляюсь все це майно з звичайнісіньких заздрощів, зазначу, що більшість з того, що мають ці достойники я вже маю і, мало того, знаю йому ціну. Отже пропоную просто парад декларацій з коментарями, і, Боже збави, не претендую на роль аналітика, чи ба більше, боронь Боже, експерта. Декларації зазначені не всіх, а самих активних гравців мажоритарної ниви мого району. Приведені у відповідності до алфавітного покажчику.
 
Баленко
Ігор Миколайович
голова спостережної ради, ПрАТ "Фуршет"
 
Річний сукупний дохід майже 850 тис.
 
Тут все зрозуміло, але на мої настирливі запитання бабулькам у дворі: “Нащо ви цьому достойнику після виборів, чи буде він взагалі ходити в Раду і що йому від неї потрібно ?”, - розумної відповіді так і не отримав. Як відомо – Ігор Миколайович є одним із затятіших гречкосівачів нашого округу. Сміливо позиціонує себе як першого опозиційного кандидата причому хто його призначив на цю поважну висоту ніхто не розуміє. Як то кажуть: “Я валяюсь”.
 
Гребенюк
Богдан Олегович
заступник голови, Всеукраїнська асоціація "Інформаційна безпека та інформаційні технології"
 
Річний сукупний дохід майже 190 тис.
 
Автотранспорт:
 
Toyota Rav4
Lexus LX300
 
Тут цікавіше. Шановний Богдан Олегович взагалі вирішив діяти украй оригінально, та заявив, що опозиція здає округ і тому він самовисунувся. Це при живому узгодженому Яремі. Масштаб гречкозасівання цього достойника теж вражає. Біглий аналіз фінансових статків дає нам дуже велику вірогідність того, що нас хтось десь дурить. Сімейний річний дохід цієї людини тягне на співчуття. Ну принаймні як на громадського діяча, який дивиться на тебе мудрим поглядом з кожного стовпу. Я от для себе вирішив - не піду працювати до Всеукраїнської асоціації "Інформаційна безпека та інформаційні технології" бо там украй не цінують людей і професіоналів. Дивимось на транспортні засоби, а це Toyota Rav4, Lexus LX300. І тут стає зовсім сумно. Виходячи з декларації, родина пана Гребенюка збирала на ці машини десь з десяток років, причому зараз половина сімейного доходу має уходити на паливо та їх обслуговування, і це враховуючі, що молода родина має квартиру всього у 36,6 кв.м. Отже поспівчуваємо.
 
Комнацький
Олександр Леонідович
член Комуністичної партії України. Поміник народного депутата України.
 
Річний сукупний дохід майже 110 тис.
 
Автотранспорт:
 
Audi Q7
 
Пропаганда комуняцтва у нас “на районі” квола. Мабуть у першу чергу тому, що електорат КПУ - це стійкі товстолобики з повністю атрофованим мозком, або нещасні і наївні пенсіонери. Молодь навіть не знає що таке комунізм, та ковбасу за 2,2 не пам’ятає; нормальних людей марно переконувати в величі ПеНіСа та його ролі у боротьбі з ненависним олігаратом та в “ось ось … виберете і ось ось ось .. ужо н то ім пакажєт, вєрньот страну народу”. Втім я людина допитлива і було цікаво подивитись на нашого районного вірного ленінця, який, вийшовши з народу, у рубищі та з сумою пропагує світлі комуністичні ідеали. Декларація цієї без сумніву неординарної особистості викликала у мене істеричній сміх. Сукупний сімейний дохід Олександра Леонідовича особисто у мене викликає бажання чимось йому допомогти. Такий статок у Києві на рівні лінивого різноробочого на якомусь будівництві це дійсно дуже мало. Ось - подумав я … Нарешті партія почала з себе. Спускаюсь нижче по рядках декларації і бачу автомобіль Audi Q7. Чесно кажучи, навіть не знаю що тут мовити. Це воістину унікальний автомобіль мабуть харчується від серця Олександра Леонідовича, яке, як “пламєнний мотор”, дозволяє йому незважати, на апетити свого коняки. А дружина цього достойника мабуть постійно його пиляє за те, що гроші на яки вони мали б їсти, йдуть на обслуговування тієї ж клятої машини. Взагалі то підсумовуючи – сум.
 
Кримчак
Сергій Олександрович
генеральний директор, ТОВ "Юридичний центр "Правозахисник"
 
Річний сукупний дохід майже 80 тис.
 
Mercedes-Benz ML350
 
Уперше побачивши власні очі Сергія Олександровича, я потонув у майже дитячій їх щирості, а прочитавши його офіційну біографію з рекламного листка майже не заплакав. Навіть ставши генеральним директором такої потужної компанії ця людина живе майже у злиднях. Бо мабуть з правозахистом у нас біда, мабуть дешевше одразу в суд заносити. Яке несправедливе життя подумав я, але Сергій Олександрович так потужно почав засівати округ, що я не міг не поцікавитись його біографією.
 
День народження: 31 Серпня 1987
в березні 2006 року був обраний депутатом Дарницької районної в м. Києві ради;
в 2008 році був обраний депутатом Київської міської ради.
Основнi функцiї та напрямки роботи:Заступник голови депутатської фракції "Демократична партія України"
Посади:
Постiйна комiсiя з питань земельних відносин, містобудування та архітектури. Cекретар комісії.
 
Тут майже нема чого коментувати. Лише викликає захоплення, що людина сама у 21 рік могла стати депутатом Київської міської ради та секретарем не аби якої комісії з питань земельних відносин в молодій космічній команді. Нажаль лише один факт кидає тінь на цю людину. В офіційній біографії, яка літає по подвір’ю, Сергій Олександрович цурається цих фактів. Не добре це – забувати своє “начало начал”. Я навіть прощаю йому Mercedes-Benz ML350 (що за мода така на ці тачки), який на зарплату Сергія Олександровича навіть заправити неможна. Очевидно він просто в ньому живе, бо з нерухомістю в декларації негусто.
 

Куликов
Кирило Борисович
народний депутат України.
 
Річний сукупний дохід майже 320 тис. Автомобілей не має.
 
Ну в принципі тут теж все зрозуміло. Зарплата народного депутата вельми дозволяє мати нормальний дохід і забезпечувати всю сім’ю. Партія Удар мабуть і баксає частково на рекламу цього достойника. В декларації нічого крамольного я не побачив.
 
Ярема
Віталій Григорович
голова правління, благодійна організація "Закон і честь"
 
Автомобілі:
 
Toyota RAV4
Mercedes-Benz ML350
 
Річний сукупний дохід майже 247 тис.
 
З Віталієм Григоровичем у мене подвійні почуття. З одного боку його біографія свідчить, що ця людина пройшла шлях від звичайного міліціонера з самого низу до генерала. Все життя віддала системі МВС, але задекларовані статки Віталія Григоровича, принаймні за минулий рік, на мій погляд не стикаються з власністю цих двох автомобілів Toyota RAV4, Mercedes-Benz ML350. Хочу помилитись в цьому випадку, бо дійсно він в мене викликає почуття поваги.
 
Ви запитаєте чому я тут розкричавсь і яке я маю право ставити такі неприємні запитання і не моє собаче діло звідки де, скільки, що, і за що ? Просто вибори – це єдиний момент де ми можемо почути якщо не відповіді на ці запитання, то принаймні хоча б намагання відповісти, і коли від нас (ще тиждень) не відмахнуться як від осінньої мухи. Мої припущення в цьому імхо, це лише припущення, але загальна тенденція видна.
 
Далі залишу без висновків, шановні колеги. Я просто хочу, щоб кожна людина в нашій державі не покладалась на рекламний непотріб, який нам тюхають з кожного кутка, а щоб пильно, прискіпливо, дотошно, нудно, з олівцем в руці, з розумом, з запитаннями обирала своє обличчя в представницькому органі. Обирала людей, які всю каденцію мають слугувати громаді, а не навпаки. Отже резюме претендента на найманого працівника громади обов’язково читати, а не як завжди. І не соромтесь на дільниці казати: “За наведеними професійними і морально-етичними якостями Ви нам не підходите”.
 

 
© Stanislav [24.10.2012] | Переглядів: 53743

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook