для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Шахтар-Челсі..2:1!


Шахтар-Челсі..2:1!
    Учора мав нагоду дивитися по ТБ матч провідних команд України та Англії разом з одним із фанатів Шахтаря.
 
    Заздалегідь скажу, що «чомусь» вболівав за Челсі. Ось такий я не патріот.
    На сходинках під'їзду зустрів чимало сусідів, які в помаранчевих шаликах «Шахтер  Донецк» поїхали підтримати улюблену команду.
    Мої прогнози не збулись, вболівальники раділи перемозі своїх кумирів. І це, мабуть,  добре, що всі бажаючі мають можливість отримувати позитивні емоції. На жаль, не буде віскі, на які посперечався перед грою, хай їм грець, тим англійцям, та й Абрамовичу щоб гикнулося.
    Ну і, як водиться, мене смикнуло запитати товариша: «а за кого пан голосувати буде?»  Відповідь не забарилася- За « ОО Батьківщина!» Я щиро здивувався:-« А як же «Шахтьор»?...- «Заї..ли «покращенням»».
 
    Мало того, знаючи здавня мої політичні уподобання, багато людей раніше зверталось до мене із запитанням:- «Нікому не віримо! За кого?» – А за кого душа підказує?- «За комуністів!»
 
    Овва! -За Петю-губошлєпа  на авто за 250 тисяч долярів, та з годинниками за кільканадцять тисяч, котрий в коаліції з партією влади, та й з ними голосує за гроші антинародні закони?
Кажуть - « Та таки да, а за кого?». Такі собі нетямущі громадяни…
 
    Відповідаю : За списками або № 11, або 19. –«Так 19 -это же Юля! Не нравится!». Хотілось сказати… а за наші сьогоднішні негаразди хто більше за всіх потерпає? Стримався, бо ТБ в голові не переможеш. Нагорода- відповідь: «Тогда, наверное, за Свободу, кто еще «этих» накажет за издевательство над народом». Таких бесід була не одна, та й не дві, різні інтерпретації, але всі хотіли почути пораду, як здихатись  цих «покращувачів вже сьогодні».
 
     Але це ще не все. Головний індикатор політичних уподобань у мене- теща( особисто для Мрачного). В 2010 році після виборів ми з нею довго не розмовляли, бо вона проголосувала за «красивого музчину», а в мене не було кота, щоб тещину квартиру на нього переписати.. Десь вже як рік вона каже- «якщо б влізла в телевізор, задушила б ЙОГО(того, хто овоч) своїми руками!». Дорогого коштує. Теж запитує: -«Зятьок..за кого голосовать?»
 
    А наші, донбасяр та донбасюр, будні такі:

 
    До чого це я? Згадав! Сьогодні у нашого колеги Шубіна День Народження! Особисто його знаючи, можу сказати, що більшого російськомовного, та ще й росіянина за походженням, патріота України я ще не бачив.
    Вітаю з Днем Народження, друже!
 
   СЛАВА УКРАЇНІ!
© Отто [24.10.2012] | Переглядів: 13477

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook