пароль
пам’ятати
[uk] ru

«С ними договариваться надо»


«С ними договариваться надо»
І
Коли чуєш таку фразу щодо кримінального клану, що захопив владу в країні, мимоволі виникає питання, а з чим власне маєш справу … з дитячою наївністю, відвертим глупством, чи, не хочеться вірити, з тонкою грою клану на зняття соціального напруження?!
 
Адже зважаючи на те, що клан у неконституційний спосіб «приватизував» не тільки вертикаль виконавчої, а хоч поки й не конституційною більшістю, але «затушкував» законодавчу владу (ВР) до рівня можливості приймати необхідні виключно собі рішення, якось вже зовсім по блюзнірські звучить пропозиція «параллельно на законодательном уровне стараться до минимума свести их влияние на политическую жизнь страны». Як «стараться», шляхом внесення багатьох тисяч поправок які ніхто навіть не слухає, оскільки вони «владі» до … лампади?!
А ще зауважу, що в тих же «пацанських» руках знаходиться й прокуратура з усіма силовиками.
 
Ну не віддають владу демократичним шляхом ті, хто захопив її в антиконституційний спосіб! Не для того через Закон переступають, щоб потім за ним жити!
 
Та й власне актуальним на теперішній час є не те наскільки «черевато» обіцяти «неприятности ребятам, в чьих закромах находится как минимум годовой бюджет страны», а в тому, що неприємності отим «ребятам», потрібно не обіцяти, а давно час робити, починаючи з повернення отого річного бюджету в скарбницю Батьківщини.
 
І взагалі …
 
ІІ

Набридло :
 
– Чути перед виборами оту дурнувату фразу … вередливих «естетів» - «Эх! А мне опять предстоит выбирать наименьшее».  
Досить вже жити в якомусь вигаданому ідеальному світі, бо необхідно послуговуватись виключно реаліями, які пропонує життя. Оскільки як не буває ідеальних людей, так не буває й ідеальних політиків, і єдина можливість рухатись у розвитку, це шлях компромісу між бажаним та можливим. А якщо ти настільки «витончена» натура, що не здатен зробити вибір, то тоді ти ще більший ідот, чим ті, які голосували за оте мудабецало, що споглядає на тебе з трону. Бо ти отримав його від них … на шару!
 
– Вислуховувати вимоги від «гурманів», про наявність неабиякої «програми». Особливо в ситуації коли найгостріше постає тільки одне питання, хто взагалі здатен зорганізувати панахиду кримінальному клану, бо це більше нагадує забавки у … «обіцянка - цяцянка» та «покращення вже сьогодні». Ну наче дорослі ж люди, і мають розуміти, що програми майже всіх партій виписуються вельми привабливо й за великим рахунком не сильно відрізняються одна від одної.
 
Але ж питання зовсім в іншому, а чи ота партія взагалі має бажання свою чарівну програму виконувати, вже не кажучи про елементарну здатність її виконати, при відсутності для цього хоча б того ж людського ресурсу?  
 
– Застосування до своїх же українців нічим не обґрунтованого епітета - бидло, а до політиків таких же брудних ярликів, бо це зводить всіх до рівня смітника, з якого годі мріяти не те що про європейські, а й про загальнолюдські цінності. І коли єдине в чому можна реально звинуватити екс-прем’єра, це одяг від Луї Вітона, а екс-міністра в надмірній емоційності та симпатії до оковитої, то невже це підстава опинитись їм за гратами, чи просто тому що є політичними опонентами регіонального довбня?! Вочевидь це шлях не до «покращення», а до перетворення країни в зону, де вереск про «божественність» має зовсім іншого адресата …
 

 
– Чути постійні теревені про непорушність права власності саме від тих пройд, які найбільше отого майна й поцупили, чомусь помилково вважаючи, що застосування закону саме до них, може сильно підірвати віру української та світової громади в торжество справедливості, та погіршити інвестиційний клімат.
 
–  Намагатись вибудовувати своє життя таким чином, щоб якомога рідше перетинатись з «владою», а та вперто продовжує лізти своїми нахабними, липкими шкрабарками в твоє життя, у вічній спробі його не покращити, а зробити нестерпним. Й саме найгидотніше, що держава ж наче твоя власна.
 
Тому …
 
ІІІ

Не хочу:
 
– Бачити на троні оте злодійкувате опудало, що тільки вельми неадекватних поціновувачів, здатне підкорити своїми абрисами і тектонікою, оскільки навіть його мовчазне там знаходження принижує гідність людини з університетською освітою. А воно ж періодично ще й говорить …
 
– Щоб положення людини в суспільстві визначалось не його знаннями, професійністю та врешті решт достойними людськими якостями, а його вмінням користуватись ліктями, гнучкістю хребта та відсутністю будь-яких принципів та обмежень в засобах досягнення цілей. Та ще й з претензією при цьому на статус … «еліти».
 
– шукати слова, намагаючись пояснити дітям та онукам, як сталось, що поряд з світом любові, поваги та гармонії з природою, в якому вони живуть і який створений їх рідними, в оточуючому середовищі вціліла та вельми непогано себе почуває ще й погань.  
 
– Чекати доки зграя пройд порахує скільки клінічних ідіотів на їх думку за них проголосувало. Бо знаходження при владі в цьому, у всіх відношеннях чарівному куточку світу, кримінальної наволочі,  протирічить не тільки Закону, а й здоровому глузду. То навіщо ж дозволяти щоб твоє життя, та власне доля цілої країни, залежала від чийогось протиправного безглуздя?
 
Крім того, у всьому світі з злочинцями ні про що не домовляються, їх або арештовують та судять, визначаючи ступінь вини та санкцію покарання, або знешкоджують при вчиненні збройного опору при затриманні.
 
От і підходить час обов'язково зробити свій вибір у відповідності до власних уподобань.
Для себе маю один варіант …
 
Ну а що далі?
А далі гра у вибори скінчиться, й доведеться як у всьому світі
© Блик [24.10.2012] | Переглядів: 2718

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати