для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

В Україні запроваджений тотальний режим


В Україні запроваджений тотальний режим
Верховна Рада ухвалила 2 жовтня 2012 року Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» (№ 10492). Закон передбачає введення по всій Україні, всіх документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство нового взірця, а саме з електронним носієм біометричної інформації (ЧІП). Минулого року ВР був прийнятий 23 вересня 2011 р аналогічний Закон України «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» (№ 8507), але Президент ветував його.
За словами нинішнього законотворця Василя Грицака (з інтерв’ю 5 каналу), народного депутату із фракції Партії регіонів Єдиний державний демографічний реєстр, необхідний для введення біометричних паспортів, буде створено на базі існуючої державної інформаційної системи (ДІС) при Головному обчислювальному центрі МВС України. Якщо перечитати уважно Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» (№ 10492) та розібратися у сутності ДІС, то абсолютно очевидним є, що цей закон ще гірший тогорічного і у комплексі з вже існуючою нормативно-правовою базою буде останньою крапкою впровадження на законодавчому рівні другої стадії із трьох приходу режиму Антихриста. Третя стадія буде тільки фізичне переміщення чіпа у тіло людини і враховуючи тенденції нав’язування цієї системи, це буде мотивуватися, як зручний елемент прогресу.
Відповідно до постанови КМ України від 15 березня 2006 р. № 327 «Про створення Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування», розпорядження КМ України від 17 червня 2009 р. № 711 «Про схвалення Концепції розвитку Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування» та розпорядження КМ України від 17 жовтня 2011 р. N 1018-р «Про внесення змін до Концепції розвитку Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування» одна із цілей створення ДІС є забезпечення біометричної ідентифікації громадян України, іноземців та осіб без громадянства. Серед завдань, виконання яких повинне забезпечити створення ДІС є:
• внесення інформації про фізичних осіб до відповідних баз даних; (Зверніть увагу: бази даних та перелік інформації не уточненні. Це порушує Закон України «Про персональні дані» та Закон України «Про інформацію». Отже, люба інформація з любої бази даних може бути внесена у ДІС або із ДІС у іншу базу даних і це без зазначення підстав для внесення персональних даних!!!)
• обробка інформації про фізичних осіб за безпаперовою технологією; (Потрібно розуміти, що електронна інформація не має первинного фіксування, який не можна змінити. Те, що написано на папері і зареєстроване у відповідних паперових журналах обліку не може нікуди зникнути. Або, за допомогою архівів чи збереженої первинної інформації у інших установах можна відновити любу інформацію. Якщо в електронній системі відбудеться збій, потраплять комп’ютерні віруси то інформація про фізичну особу може бути втрачена і не підлягає відновлення. Нажаль, у наш час суспільство не застраховане від того, що хтось із цілю фальсифікації даних або їх знищення може в зломити систему. Хакери зломили пентагонські системи, то що вже говорити про наші. На сьогодні у ДІС вноситься інформація про наявність у Вас майна. Для того, щоб залишити Вас без майна достатньо видалити інформацію із ДІС. Але це може статися і ненавмисно, якщо відбудеться збій у системі. Навіть якщо інформація буде продубльована на чіпі у вашому паспорті – це Вам може не допомогти. Документ можуть вкрасти, чіп може поламатися або, щоб чіп вийшов з ладу, достатньо, щоб документ з чіпом певний час знаходився у магнітному чи електронному полі відповідного рівня, частот. І ось будь ласка, Ви ніхто, у Вас нічого нема і Вас звати – НІЯК.)
У розпорядженні КМ України від 17 червня 2009 р. № 711 «Про схвалення Концепції розвитку Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування» зазначено «Запровадження в Україні документів, які містять електронний носій інформації, і встановлення контролю за їх обігом забезпечується шляхом застосування сучасних засобів для обробки біометричної інформації з використанням безконтактних електронних носіїв цієї інформації в паспортних документах, а також прийняття законодавчих та інших нормативно-правових актів, які визначають: можливість використання біометричних даних у документах, які посвідчують особу; склад і зміст інформації про особу, що вноситься в документи, які містять електронний носій інформації; заходи щодо захисту прав і свобод громадянина під час фіксування біометричних даних і подальшої автоматизованої обробки інформації про особу, а також принципи контролю зберігання в ДІС таких даних; порядок доступу до інформації ДІС та її захисту; розроблення національних стандартів у сфері використання біометричних даних, які узгоджуються з міжнародними стандартами; повноваження, відповідальність і взаємодію центральних органів виконавчої влади, що беруть участь у виготовленні, оформленні та контролі за обігом документів, які містять електронний носій інформації; об'єкти та учасників ДІС, повноваження осіб, які мають право електронного цифрового підпису, центрів авторизації та верифікації біометричних даних, центру сертифікації персональних ключів і цифрової сертифікації особи, станції інспекції та посиленої перевірки, інших архітектурних рішень.»
Як зазначають юристи та експерти, Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» (№ 10492) запроваджує Єдиний державний демографічний реєстр з незрозумілою метою на необмежений період без зазначення підстав для внесення персональних даних та мети їх обробки.
Як зазначають голова правління УГСПЛ Євген Захаров, та виконавчий директор УГСПЛ Аркадій Бущенко у своєму зверненні до Президента з проханням застосувати право «ВЕТО» щодо даного Закону: «Перелік даних, які за цим законом планують вносити до реєстру, чітко не визначений, що створює можливість його довільного тлумачення. Крім того, закон дозволяє отримання інформації з відомчих інформаційних систем, що є використанням інформації з метою, для якої вона не надавалась. Єдиною очевидною метою створення цього реєстру є накопичення та зберігання різноманітної персональної інформації за єдиним універсальним кодом особи та видача біометричних документів, що посвідчують особу. При цьому перелік біометричних документів також не є вичерпним.» (http://khpg.org/index.php?id=1349542117)
Отже, законодавство не встановлює обмеження щодо складу і змісту інформації про особу та можливостей використання біометричних даних у документах, які посвідчують особу, а навпаки дозволяє отримувати інформацію з відомчих інформаційних систем. Це іще раз підтверджує той факт, що готується єдина електронна база даних у яку заноситься повністю вся інформація про кожного мешканця України з цілю встановлення контролю.
Слід також враховувати, що протягом цього року всі підприємства та установи мають зареєструвати свої бази даних і обов’язково по клієнтах і постачальниках. При цьому, у жодному нормативному документі не є системно прописано хто і на якій підставі, з якої бази даних має або не має право отримувати інформацію про особу. Тобто, жоден мешканець (не тільки громадянин України, а й особи без громадянства та інші категорії) не має гарантії, що інформацію про здійсненні ним покупки, участь у якихось організаціях, хто зареєстрував базу даних, не буде під’єднана до ДІС.
Сьогодні комфортно приходити в установу і сказавши своє прізвище чи номер абонентської карточки бути обслужений як «постійний клієнт» з меншими затратами часу або отримати знижку, бонуси, … а завтра накопичена інформація (або вже скоректована кимось) може бути використана проти Вас.
Та це ще не все. На законодавчому рівні у фінансовій сфері формується система реєстрації всіх Ваших фінансових операцій у базі даних та система, при якій Ви не зможете мати вільний доступ до власних грошей. Законодавство про банківську таємницю стає ілюзією.
18 жовтня 2012 року набуває чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків» № 5284-17 від 18.09.2012.
Як повідомляє прес-служба глави держави: «Документ дозволяє Національному банку обмежувати суму оплати готівкою, а також запроваджує поняття "електронних грошей". Цим законом його ініціатор - Національний банк - сподівається стимулювати українців переходити на безготівкові розрахунки пластиковими картками і менше користуватися готівкою. Документ, зокрема, передбачає визначення терміну «електронні гроші», визначає, що емітентами електронних грошей будуть банки, а також встановлює відповідальність за неправомірне використання електронних грошей. Крім того, закон передбачає створення і запровадження Нацбанком реєстру платіжних систем і систем розрахунків, їх учасників та операторів послуг платіжної інфраструктури. Платіжним системам надається право здійснювати діяльність в Україні тільки після їх реєстрації у порядку, встановленому центробанком. Закон також надає Нацбанку право встановлювати граничні суми розрахунків готівкою.» (Джерело: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1459967)
Все це робиться з цілю переходу на повністю безготівковий режим, який з самого початку контролюється Нацбанком і по всім операціям накопичується інформація у центральному процесинговому центрі, який Нацбанк має право створити, згідно даного Закону, з цілю обробки даних будь-якої операції, яка буде відбуватися за допомогою платіжної картки. Як результат, Нацбанк отримує контроль над даними не тільки фінансовими, а й, зокрема, про місце перебування того чи іншого власника картки.
Нацбанк отримує монопольне право в Україні обслуговувати картки, а це порушення навіть монопольного права. Адже, на сьогоднішній день це обслуговування здійснює Visa і MasterCard.
Отже, якщо Ви приходили у супермаркет побутової техніки і могли попросити продавця, при готівковому розрахунку, не вносити Вас у клієнтську базу даних, то з 18 жовтня цього року все буде фіксуватися. І, можливо, Ви навіть не зможете купити холодильник за готівку, хоча і будете мати її у достатній кількості.
Тепер, Ви змушені будете користуватися послугами банку: відкривати депозитні рахунки, поточні розрахункові рахунки або кредитні карточки і, з часом, всі Ваші гроші будуть у «руках» фінансових інститутів : банків, страхових компаній…
Я, як економіст, вважаю, що сучасна світова фінансова система – є системою порабовласнення суспільства у 21 ст. і остаточне встановлення даної рабовласницької системи відбудеться через пару місяців, після повного переходу на безготівковий режим, а документи з чіпами – це тільки можливість її контролю.
І ось вам час, коли ніхто нічого не зможе ні купити, ні продати, якщо не прийме число Антихриста або число імені його.
Ті, хто, з певних міркувань, відмовилися від ідентифікаційних номерів – не є захищенні від даної рабовласницької системи, тому-що Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» (№ 10492) передбачає формування системи контролю по паспортах на базі вже законно існуючої державної інформаційної системи.
Ось так лукавий поступово дібрався і до наших християнських земель. Тепер у всьому світі буде встановлений «цивілізаційний прогрес Антихриста».
Молодіжна громадська організація «Мальовничий край русичів» звернулася до Президента, як гаранта влади народу, з проханням накласти вето на Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» (№ 10492) та запропонувати внести зміни у всі нормативно-правові документи, які не дають право громадянам не надавати свої біометричні дані, як про унікальне створіння Боже та внесення їх у бази даних.
97 відсотків населення України є християнами, тому ми попросили Президента відмовитися від реформ, які нас зобов’язує приймати Європейський Союз, а ці реформи сприяють встановленню порядку Антихриста і знищення християн.
Тому, якщо 22 жовтня Президент підпише Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр» або перенесе розгляд і підписання, то ми організовуємо хресний хід з Ужгорода до Києва. Нам залишається тільки молитися.
Кожен, хто хоче приєднатися у хресний хід або чимось допомогти чи організувати у своєму регіоні телефонуйте: 050 - 884 – 93-90
Тищенко Поліна [19.10.2012] | Переглядів: 4507

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.4/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook