для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Невиліковна хвороба


Невиліковна хвороба
Коли людина вам відверто бреше, то швидше за все ця людина має вас за ідіота.
 
Коли ж людина бреше, але водночас вірить у власну брехню, то ідіотом, швидше за все, є вона сама.
 

 
От Нікалай Азаров намагався переконати робітника в Запоріжжі, що в того зарплата три з половиною тисячі гривень. Той заперечував, що всього півтори тисячі. Азаров образився. Видно таки сам і вірить у власну брехню (див. другий абзац).
 

 
Втім, нічого дивного. Це в них (в партії регіонів) синдром такий. Pravdofobiya regionalus називається. При переході хвороби в хронічну стадію лікуванню вже не піддається. Передається від організму до організму грошово-давальним шляхом. І  слабують на нього всі без винятку члени правлячої партії.
 

 
Перевірено. Ото зовсім недавно голова Івано-Франківської ОДА Михайло Васильович Вишиванюк доводив, що в області немає зарплат в 1600 гривень, а як мінімум люди отримують 2440.
 

 
Певно теж щиро вірив в те, що говорив (див. другий абзац).
 

 
Взагалі в них біда якась в тій партії зі здоров’ям. Якісь нездорові мутації весь час відбуваються з могутнім регіональним організмом.
 

 
То в них другий язик починає рости, то рука Чечетова починає жити своїм незалежним життям, то голова Сімонєнка починає гавкати на рідний організм, погрожуючи йому (організму) націоналізацією.
 

 
А ото буквально вчора ми всі дізналися, що регіональні руки (окрім вміння все підгрібати під себе) ще й навчилися бачити не згірш за Google maps, а регіональні очі навчилися мацати все побачене.
 

 
Тільки руки побачать, а очі вже тут як тут – і мацають, і мнуть, і на зуб пробують. Рука Чечетова вверх-вниз, вверх-вниз, Гадік Калєснічєнка другим язиком облизує Підрахуя, Сіманєнко гавкає, Табачнік сере по кутках.
 

 
Pravdofobiya regionalus в поєднанні з мутаціями жахлива річ, скажу я вам. І заразна.
 

 
Лікується лише ампутацією.
© R`n`R [18.10.2012] | Переглядів: 6526

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook