пароль
пам’ятати
[uk] ru

У них же глаза стеклянные


У них же глаза стеклянные
Бежала мышка по тропинке,
Постой дружок, я заведу тебе пластинку.                                          
 
Шановні колеги Народні депутати..!, друзі.., товариство...(Аж мороз по шкірі. Значить, знімай штани, зараз знову будуть ...мізки ублажать) Самоінтеграція...(Що б це таке було?) Консенсус...(А це вже було) Спільнота...(Звучить) Поступ заради...(Вже стартуємо) Заради майбутнього. (Незабаром він перейде в новий поступ нової зради). Невтручання Заходу... Неухильно та жорстко... Не бути байдужими... Запорука доленосного вибору. З Януковичем! Без Януковича! Демократична більшість ратифікувала угоду... Прийняла рішення... Більшість президента Януковича торгують картками, собою і все перетворилося в базар. Ми міняли Україну на краще кожен день (Песня. Цікаво, в чиїх банках ви тепер ховаєте те «краще»). За більшості Януковича один день утримання Президента коштує 1млн. гривень. ...збільшив на 5 років пенсійний вік. Прийшов час складати каміння. ( Куди ж це Яйценюк збирається його складати, те «каміння». Його ж має тепер бути вже багато). Ми приймемо Закон про імпічмент Президента. Мораторій на продаж землі. Партія регіонів піде в опозицію і ми будемо керувати. Все буде добре. (Ніхто й не сумнівався). Ми маємо чіткий план змін. (Ну да, ну да.., слава Богу, що маєте).
Голуб: -Совместными усилиями мы сегодня...  сможет ли Украина и граждане страны иметь возможность... рабочий человек будет звучать гордо.
Тягнибок теж, нарешті, вивчив урок з перфокарти. Все диктує, як з неї. Ні кроку вбік від вже набридлого.
 
Ну, а як же... Це всі знають. Плани вони мають всі, як же можна без планів. І далі буде все звучати все більш і більш «гордо». Дивіться, «колеги», струни від напруги не порвіть.
 
Загальна пісня стара і нецікава. Ні, не вражає. Немає у нас троцьких. А ці, лібретто не витягують, вокал не той. Замість Вагнера, Чижика-Пижика танцюють. Незважаючи на старанне мавпування кінахами яценюками та тігипками мелодій та мотивів унтеркомандирськими тембрами. Які, мабуть, повинні надихати електорат на «доленосні зверщення». Ну, як вчили в комсомолі. Це не забувається. Кому ж і що вони «принесуть» і яку собі «долю» здобудуть, незабаром побачимо. Солодкі промови зводять щелепи кислими щами. Навіть радикальний колгоспник, той, що з вилами і то виглядає креативніше та розумніше. Подивіться на них, вони ж всі саркозі.
Гарна осінь на дворі. І опеньками пахне...
 

 
© Uatumbai [16.10.2012] | Переглядів: 2183

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.2/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook