для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Свободу не спинити!


Свободу не спинити!
Агов, южнорусскіе, блокєри-валєри та інші експёрди, як настрій?
 

 
Шкода що я живу не в Києві, на марш УПА сходив би обов"язково, тоді б і опис до цього відео був би з перших уст, ну й своє відео виклав би.
 
Чесно кажучи закрадались сумніви, а чи прийдуть люди, а чи не буде провокацій. Наскільки знаю (ага, інтернет), влада чинила шалений спротив, тисла на перевізників, щоб ті відмовлялись привозити людей до Києва, хоча судячи з відео, на марші більшість складали саме кияни, адже враховуючи спротив влади, таку кількість людей просто технічно привезти дуже складно, якщо взагалі не неможливо.
 
Так як сам там не був, приводжу витяг з форуму "Української правди", тут вже з перших уст:
 
Тільки що повернувся з маршу. На концерт не залишився, бо змерз, як цуцик. Ну що вам сказати? останній раз такій настрій, стільки людей я бачив у 2004. Свобода молодці! Впевнено йдуть до мети. Людей було ніяк не менше 20 тисяч! Яка ще інша партія зараз може зібрати стільки людей не забабло? Отож! Увесь марш кричали гасла про ОУН-УПА, Бандеру, Шухевича. А ще:"Зека-геть!", "Схід і захід - разом!", "Банда і міліція - єдина коаліція". Причому останній кричали, коли проходили повз ментів. Я, чесно, не вірив, що такий марш можна так організувати. Атмосфера нагадувала передвиборчі ходи за Ющенка по Києву, але настрій не був сьогодні миролюбний. Дуже багато молоді. Відмітились футбольні фани. Коли проходили повз перший кордон ментів запалили фаєри та шашки, та спалили прапори ригів. Потім на Софіївській ще раз повторили знову біля ментів.

Сьогоднішній марш, це останнє попередження владі, сигнал - "влада, від тебе зараз вимагається тільки одне, забезпеч чесні вибори, і чесний пірахунок", проте ми знаємо владу, а від сьогодні і себе знаємо.
 
Всіх зі св"ятом, прорвемось, тільки треба прикластись, і вірити в перемогу.
 
Слава Україні!
© Святиє суслікі! [14.10.2012] | Переглядів: 6877

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook