для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Йолопчтиво Блокера


Йолопчтиво Блокера
Конгрес США, одноголосно прийнявши безкомпромісну резолюцію на підтримку ЮВТ і проти диктатури Януковича, нагадав українцям, хто їх друг. Це налякало московських ляльководів Януковича. Блокер, очевидно, отримав нове завдання.
 
Блокер продовжує щоденно дурити людей - старано відпрацьовує свою пайку. Водночас, вражає яскрава довірливість багатьох форумчан, які його читають.
 
В 60-ті роки бойци нєвідімова фронта нашкрябали надзвичайно примітивну пропагандистську качку, якої вони надали гучну назву "План Даллеса". Ця бездарна вигадка знайшла свою авдиторію в ординських (=російських) червоних, монархічних та інших москвошовінистичних колах. Тепер вона витягнута Блохером на ДД.
 
Прикро, що таке, м'яко кажучи, вільне поводження Блокера з фактологією не викликало належного обурення з боку частини (хоча і невеликої) її освіченого персоналу. Але ж ДД читають багаті не дуже освічені та аналітичні читачі, які тут навіть не зареєстровані. Саме на них розрахована блохерівська луб'янська(?) пропаганда.
 
Конгрес США своєю резолюцією на захист ЮВТ зламав Москві шахрайську гру (ніби українцям марно розраховувати на західну підтримку, адже "Обама-Путін-Пєрєзагрузка"). Звідси - нова пропагандонська "установка":
 
Внушать, что хахли - дєбіли, сейчас нє самоє главноє. Сейчас главноє - внушать хахлам нєпріязнь к Западу.
 
Який такий "План Даллеса"?  Багатьом, звісно, важко користуватися Гуглом, аби викрити Блохера. Тоді ось вам адреса, читайте за так званий План Баби Ягі Даллеса, який, на мою думку, гебня вигадала, аби вирощувати в підданих американофобію:
 
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%BD_%D0%94%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%B0
 
Кликайте, читайте!!
 
Згадалося мені, що тим часом, як Конгрес США протягує Україні дружню руку допомоги, Блохерові його начальство (Россія, Москва, вул. Луб'янка, КГБ?) наказало вішати вам на вуха кілометри антизахідної брехні, аби:
 
1) Відволікти увагу українців від того факту, що в них є єдиний ворог - Росія, яка веде проти України приховану війну на знищення;
2) Не припустити посилення українства за рахунок західної підтримці.
 
Треба віддати  Блохерові належне. Він віртуозно сполучає вилизування російських хазяїв, наявність яких науково не доведена, але дуже вірогідна, з гавкотінням на адресу американців. Російський опозиціонер А.Навальний назвав Єдіную Россію Партієй жуліков і воров. Це та сама "партія" Путіна, яка слугує йому завісою для такого відновлення СРСР, при якому йому і його опрічнікам буде можна все, а залізна завіса від Заходу дозволила б позбавитися від тиску з боку Заходу. І ось цю саму партію жуліков і воров цей віртуоз Блокер проголошує продуктом Америці!
 
Якщо Ви собі не ворог
 
Не легітимуйте Блокера в очах інших читачів, притримуйтесь правил гігієни - тримайте відстань від цього дописувача. Тим самим Ви не дозволите російському агітпропові використовувати себе для легітимації його агента власною участю у підтанцьовці. Я маю на увазі коментування його дописів "на рівних", яке декотрі ДДвці вважають для себе прийнятною.
 

До йолопів
 
Читайте Блокера уважніше! Росія чекає вас, бо їй дуже потрібні раби-европейці. Блохер покаже вам шлях до місця, де ви безкоштовно і неодмінно отримаєте казьонний ошийник з номером. БО ВИ ТОГО ВАРТІ.
© Кіт [08.10.2012] | Переглядів: 2320

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook