для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мертві душі (не Гоголь)


Мертві душі (не Гоголь)
Чи міг Микола Васильович Гоголь передбачити, що його персонаж з поеми «Мертві душі» Чічіков через 170 років після публікації твору почне невблаганно блякнути на тлі сучасних «любителів» мертвих душ.
 

 
Чим ближче вибори, тим більше мертвих персон так чи інакше беруть в них участь. Дільничні виборчі дільниці просто таки кишать привидами. Тут, окрім так званих віртуальних клонів (не виключено що мій, або ваш клон включений в склад ДВК в якомусь Задрищенську) та просто вигаданих осіб, почали з’являтися справжні мертві душі.
 

 
Наприклад у Надвірнянському районі в складі ДВК опинився чоловік, який помер ще на початку року.
 

 
Якщо ви вважаєте, що відбулася прикра помилка, то ви глибоко помиляєтесь. Для того, щоб бути включеним в склад комісії кожен кандидат повинен власноруч написати заяву.
 

 
Тут можна припустити два варіанти – або хтось написав заяву замість покійника, або (що більш імовірно) мав місце спіритичний сеанс, на якому дух померлого вселився в тіло спіритуаліста й, водячи рукою останнього, особисто написав заяву.
 

 
Оскільки, підозрюю, таких випадків (окрім цього зафіксованого) немало по всій державі, тому не виключено, що засідання ДВК відбуватимуться в приміщеннях обладнаних столами для спіритичних сеансів, а рішення прийматимуться  шляхом кручення блюдця.
 

 
Головами комісій пропоную обирати посвячених магів щонайменше другого рівня, щоб не допустити виходу неприкаяних духів за межі виборчих дільниць.
 

 
Воно якось не гарно буде, якщо вулицями міст і сіл вештатимуться примарні особи й лякатимуть моторошним сміхом громадян, які відпочиватимуть після важкого виборчого процесу.
 

 
Можна ще, для вірності, обмалювати по плінтусу приміщення, де засідатимуть комісії, крейдою. Це може бути як і звичайна крейда так і засіб від тарганів. Головне під час процесу прочитати тричі вголос 158 статтю Кримінального кодексу України.
© R`n`R [04.10.2012] | Переглядів: 2405
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook