для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

С чєво начінаєца Родіна? (Какі такі єйо трі кіта)


С чєво начінаєца Родіна? (Какі такі єйо трі кіта)
Форумчани зловтішаються з чергової ганьби східних сусідів. Чергова російська шпигунська мережа, яка крала американські високотехнологічні розробки, була викрита контррозвідниками ФБР. Після попереднього подібного викриття Путін співав зі шпигункою "С чєго начінаєтся Родіна". Це - з фільму, який для гебні є тим, чим для Кірілла (Гундяєва), за його легендою, є "Отче наш". Десь так.
Тепер форумчани питають: "З ким то зараз путєн заспіває оте урочисто-душевне чекістське "С чівоооо начінаіцца Роодінааа..."?. Зважаючи на те, що професія "сотрудніка ФСБ" є найпопулярною в тій східній країні, треба визнати цю пєстню її всєнародним гімном. Тому, треба ставитися до неї відповідно, якщо мати дослідницький інтерес до отих сусідів зі сходу.
 
А й справді - з чого? В сенсі - з чого ж вона почінається, ота Родіна?
 
Урочисто присвячую оцю мініатюру про трьох китів тим росіянам, на біду опинившимся в Україні, які мріють про побудування в Україні їх палко улюбленої Родіни - "Россіі". Отже
 
Три кита Родіни
 
1) Московською мовою - "ОМОН, амвон і Сам ОН". Тільки ось хто ж такий тій "Он"? За підсумками телевізійного опитування московитів треба визнати, що Он - це Сталін, або Лєнін. Але мерці не співають. А Родінє без співака - як чувіхє без чувака. Ну, тогда пусь будєт товаріщь Путін. На том і порєшилі. Але, бродіт в народє народний гєрой. Нє то, штоп конкурєнт, але популярністю - точно не нижчий. Товаріщь Самогон. Отже, апокрифічна версія звучить більш природньо:
"ОМОН (це - святе!), амвон (не так, але теж святе) і Самогон (а це, може, і не святе, але з ним в сусідів зі сходу - щодня свято. Адже, коли його немає, приходиться вживати стєкломой - на останнє у житті, але ж не можна нічого не вживати!!)".
 
2) Хранцузскім язиком - "СН*, плюмаж** і шпіонаж***".  Зірочки означають, що тут наведені тлумачення отих нєпанятних хранцузскіх слов.
 
*) СН («це аш») – хімічна сполука атомів вуглецю та водню, яка породжує різноманітні вуглеводні. Може слугувати синонімом вуглеводнів. Останні ж можуть слугувати синонімом російській економіці, яка існує імітаційним чином виключно за рахунок надприбуткової видобичі головних вуглеводнів - нафти та газу.
Вуглево́дні — органічні речовини, аліфатичні, аліциклічні та ароматичні сполуки, до складу молекул яких входять лише атоми вуглецю іводню.
Вони утворюють гомологічні ряди. У природі вуглеводні зустрічаються в рідкому, твердому і газоподібному стані. У розсіяному вигляді присутні в атмосфері, воді, твердих породах (кероген), в концентрованому — у покладах вугілля, нафти, газу, газогідратів.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%96
**) Плюма́ж (от фр. plumage — «оперение»; фр. plume — «перо») — украшение на головном уборе из перьев типа веера.
Начиная с древности и до сих пор употребляется на конской сбруе или военных головных уборах в некоторых западных армиях (британской, канадской, индийской, малазийской, пакистанской и др.). Считается символом власти и триумфа. Используется как атрибут священнослужителя в даосизме.
Вероятно произошёл от имитации хвоста самца павлина.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B0%D0%B6
***) Шпіонаж - це коли російські шпигуни крадуть в Америці те, що потім росіяни гордо звуть достіженіямі россійской наукі і тєхнікі (як от атомна зброя, мікропроцесори і всьо, всьо, всьо...), а американські шпигуни в Росії дізнаються, що ж саме і яким чином російські шпигуни вже вкрали в Америці і що планують вкрасти далі.
 
3) Суржиком - "Брехня, крадіжка і з бомбою мартишка****".
**** Мартишка (рос.) - мавпа.
Оце - кити, з якими найбільше доводиться стикатися нам, українцям, коли маємо справи зі східною країною-сусідкою. А не мати з нею справ вже 360 років ніяк не вдається. І зовсім не за українською ініціативою, помітьте!! Тому, не ображайтеся, москалики smile3
 
4) Українською - Тату, ЧОРТ у вікно лізе!! - Та нехай, аби не москаль. Тут, панове москалики, не знайшлося трьох китів. Тільки ОДИН. Але я ж не винний у тому, що українська - така лаконічна! biggrin
© Кіт [04.10.2012] | Переглядів: 1782

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook