пароль
пам’ятати
[uk] ru

Все буде добре!


Все буде добре!

І люди таки вийшли! Їх було навіть більше, ніж перед Печерним судом під час засудження Юлі .. Тисячі на три.
 
Омону було, правда, більше .. Тисяч на десять .. Вразили вгодовані пики охоронців Папи.
Люди вийшли  .. Тому що не могли не вийти.
Уявіть - 10 000 людей із людською гідністю ! Пишайся Україно! У окупантов стільки не набереться ..
 
Звичайно, що ОМОН їх оточив .. Відсунув спочатку на один бік вулиці, потім на інший ..
Були і постраждалі - багато чувіх, що з ранку обходили бутіки, не могли з них звільнитися.
 
Папа був задоволений - дебіли врешті решт розійшлися.
З приводу перемоги був зроблений файерверк і в небо Києва полетіли сині кульки з двома буквами - П і Р.
"Все буде добре, все буде добре .." - втішали один одного українці стискаючи кулаки і обтираючи зашморгані носи рукавами вишиванок.
 
Україна остаточно перетрворилася на Великий Донецький Паханат (ВДП).
 
Новий порядок розпочався швидко і пішов хутко.
 
Новим спікером Папи було призначено шановного пана Чечета. Він із властивим йому гумором зачитав поздоровлення Папи під назвою: "Всім щирим українцям з любов'ю від Папи". В поздоровленні Папа подякував українській громаді, зокрема сказав таке: "Я щиро вітаю мою націю із звільненням від помаранчової чуми! Закликаю всіх українців єднатися навколи мене і крокувати у майбутнє з посмішкою, як це роблю я. І все буде окей, як кажуть наші амеріканські друзі." Далі Чечет повідомив про кроки, які мали б об'єднати весь народ навколо Папи. Першим кроком був арешт зрадника і паскуди Ющенка, вилучення у нього державної дачі і багатьох старожтностей, які цей паскуда скупив у чорних археологів. "Я йому вже нічого не винен" - пояснив Папа. Другим кроком було вислання з країни родини Кучми, разом із рудим пацюком. "Я і йому нічого не винен" - пояснив Папа. Потім настала черга менших невдах - кого у в'язницю, кого у засланння (півострів Таймир, як було домовлено з Кремлем). Останнім в списку стояв пан Гриценко. 10 років ув'язнення, за, як пояснив юморист Чечет, "роз'єднання демократичних сил під час останніх виборів Президента", що призвело до депресивного стану наших громадян і збільшенню від цього летальних випадків. "А население надо економить" - зазначив Чечет - "с етім будєт тєпєрь строго!".  
 
На міжнародній арені Папа продемонстрував сміливіцсть і винахідливість, підписавши договір із колєгою Лукашенком про "тісний союз і взаємодію". Папа і Бацька домовилися про створення змішаних загонів ОМОНу.
Було швидко узгоджено і підписано договір з Росією, якій відійшла східна частина Криму і Великий Севастополь. Навзамін Україна отримала в оренду Таймир для розробок і облаштування.
 
Впливовий ужгородський бізнесмен В.Б. загинув у автокатострофі - його автівка злетіла з дороги в гірську прірву. На похоронах Чечет висловив співуття Папи і запевнив населення Ужгородської області, що "партія знищить сепаратизм і забеспечить населенню спокій."
 
На думку Папи велику загрозу для спокою в країні становить невиправдена міграція мешканців по містам і містечкам України. Для скорочення міграції, за якою важко стежити, будуть здійснені такі заходи: подорожчання квітків на всі види міжміського транспорту в чотири рази; обов'язкова регістрація на новому місці впродовж 1-го тиждня; встановлення збору за регістрацію в розмірі чотирьох мінімальних доходів .. "В решті решт вам же буде дешевше і спокійніше сидіти у себе вдома" - додав Чечет.
 
Чечет повідомив про те, що Папа опікується міжнаціональною злагодою. З цією метов прийнято рішення перейменувати проспект 50-річчя СРСР в Харкові в проспект Шухевича. Також владі міста Запоріжжя порекомендовано подумати про встановлення пам'ятника Степану Бандері. "Думаю" - завершив Чечет, - "наші націоналісти будут довольни".
 
Європа висловила рішучий протест і закрила рахунки сім'ї. Подейкують, що попереджений папа вивіз з Європи всі гроші і закопав їх під деревом в Межигір'ї. Тому що послідовний.
 
Були запроваджені заходи для зміцнення соціального спокою.
Пенсійний вік було збільшено до 70 років (і жінкам також). "Потому что ми работаєм мало, потому і жівьом плохо" - пояснив на "Свободі слова" Сильний Українець. Окрім того, підприємців заохотили не звільнювати робітників - за кожне звільнення підприємець мав сплатити до спецфонду 500 000 гривень.  
 
"Жізнь пайдьот вєсєлєє" - запевнив всіх Янич у день Сятого Миколая.
 
patient
© Карт [02.10.2012] | Переглядів: 2600

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати