для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що не витримує кінь, витримують крокодили.


  Що не витримує кінь, витримують крокодили.

     Як відомо, крокодил – один з найбільш кровожерливих хижаків. Але з дитинства ми зустрічаємось з іншими крокодилами, добрими, лагідними, беззубими. Можливо тому намагаємося наслідувати таких крокодилів. Я маю на увазі Крокодила Гену.  Пам’ятаєте, як казав Чебурашка: „Гена, ти понесешь мне, а я понесу валізу”?  Жителі Одеси і області нагадують мені останнім часом тих самих Ген, які тягнуть на собі чебурашок-кандидатів і валізи їхніх обіцянок. Цікаво, що нікому не спадає на думку навіть приховувати те, що усі 8 000 добрих справ, які нібито робить владна партія в Одесі, виконуються за рахунок бюджетних грошей, тобто грошей крокодилових. Але пересічні Гени дуже вдячні усім чебурашкам за виконання так званого „Народного бюджету” і з упертістю, гідною ліпшого застосування, готові й надалі тягнути на горбу тих чебурашок разом із валізами.
     Невеличке зауваження: якщо в Одеський області бюджет „народний”, то мабуть в інших областях він „протинародний”. Тому Гени інших регіонів можуть тільки позаздрити одеським. Нам таки впало з отих валіз – відкрити дитсадки, щось заасфальтовано, 29 вересня відкрито одразу два нових пам’ятника, Суворову й Висоцькому! Відкриття обох стійко витримали усі місцеві Гени, чого не можна сказати про коня, який втратив свідомість. Ну не витримав Болівар!
http://www.youtube.com/watch?v=fEEIpSLD8Ig
     Але що таке два пам’ятника у порівнянні з отакою кількістю фізіобордів, напевне більш важливого діяча, Чебурашки-парашутиста? І нічого, Гени витримують, бо цей Чебурашка вже рідний, а з його валізи багато чого впало, окрім бордів, з котрих стирчать великі чебурашкіни вуха бюджетних грошей.
 

    Що ще тягнемо ми під прикриттям „Народного бюджету”? Відповідь намагаюся знайти у передвиборчих програмах кандидатів. Сергій Ківалов – чебурашка-мажоритарник, автор сумнозвісного Закону КіКо, полум’яний  провідник судової реформи і автор програми „Одесса другими глазами”. Мабуть він бачить себе чаклуном з іншої казки про „Волшебника изумрудного города”, тому й роздає окуляри. Але навіть в тих окулярах не можливо не помітити стан балконів, завішаних його агітками.
      
     З’ясовую, Ківалов взагалі не має власної програми, бо ані на його сайті, ані в наметах окрім програми ПР ніяких програм немає. Мабуть Гени Приморьського району міста Одеси вважають, що винесуть на своїх плечах не тільки чебурашку, а й програму цілої партії? Не надірвалися би тільки наші крокодили, як отой кінь...
 

     P.S. Добрий крокодил може дуже довго жити голодним і нерухомим, але ж потім йому дуже закортить когось зжерти.
© Sonya [01.10.2012] | Переглядів: 4923
Мітки: #Кивалов  #Жвания 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook