для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Караван-2


Караван-2
Хоч і не п’ятниця, а хочеться трохи позитиву і в без тому не райдужному житті. На вихідні, як завжди попрямував з друзями на риболовлю. Новий мікроавтобус  товариша(тільки куплений б/у), пер шо скажений зганяючи з траси  маленькі легенькі автівочки. Сутеніло, завдання приїхати і закинути вудки на сома,  вже висковзнуло з реального часу.  Руки трясло, збудження зростало. Ось він бажаний ліс і серед нього зачарована довженківська Десна. Поруч примостився за парканом дитячій санаторій з аналогічною назвою. Влітку, ціна для одного дорослого з харчуванням сягала аж 127 гривень – це був соціалізм у дії. Заповідник, тиша  давлюча на вуха, койко місце у будиночку  прямо біля річки аж 20 гривень на одного носа. На язиці: човни, мотори, воблєри, трошки горілки і всі швиденько полягали спати.
 
А я, сиджу і не жу-жу. Ніякого кльову, лише штиль і тиша. Місяць наче сонце. Налобні ліхтарі використовуєш лише як змінити хробака на більш менш активного, а толку.  Комарів катма, а то б хоч якась розвага.  
 
Приходить ранок суботи і починається активне життя. Диркають двигунці закордонного виробництва і становляться на методичне обробляння водяної поверхні, туди сюди і ніякої користі. Риби наче нема зовсім. У всіх результат нульовий. Наш вітчизняний «Вітерець-8» відмовився виконувати свої обов’язки і хлопцям залишилось нічого більше як готувати сніданок. Картопля з грибами та салом : важкувата зрання страва, але з горілочкою і помідорчиком так нічого.
 
Снідаємо. Задзвонив телефон. Хто говоріт?...
 
Ну понятно,  форс-мажор. В домі, де я мешкаю, один із сусідів зранку врубив перфоратора. Сусід а з низу    прийшов з самими великодушними намірами попередити про не дуже  коректний час для використання цього громогливого пристрою.  У відповідь на стукіт до оселі, хазяї перфоратора вирішили відповісти адекватно. Полковник у відставці, відчинивши двері, відвів невдоволеного сусіда до ліфту і діставши пістолета, приставивши до скроні видав безапеляційну інформацію, що йому у цьому будинку дозволено все і ніякі молокососи не мають права турбувати його в приватному помешканні  у вихідні дні неділі своїми зауваженнями. І якщо він хоча би ще раз матиме нахабство зробити зауваження поважній людині, то він його просто вб’є.
 
Вислизнувши з ціпких лап професійного вбивці і пригнувши у вчасно відчинившийся  ліфт, мабуть лише завдяки спітнілості від жаху, двадцятипятилітній сусіда прихопивши паспорта, похнюпившись поплівся по законний захист до райвідділку. Міліціянти довго не хотіло брати заяву на погрозу вбивства, мотивуючи, що це могла бути і не зброя, а запальничка, але решт у решт взяли, попередивши що у наступний раз приходьте, тільки якщо вас вже вб’ють.
 
Всі розуміють, що ніхто з них не поїхав перевіряти законність наявності зброї, вірогідність самих погроз і не планував, що бездіяльність може привести до карколомного розвитку подій у багатонаселеному будинку.
 
Годинки зо дві до будинку припакувалося авто з якого почали виносити речі батьки попередженого зброєю двадцяти п’ятирічного молокососа, за його участю та невістки.  В цей час  з під’їзду з’явився цілий полковник  прямував ший у своїх справах.  Батько скривдженого молодика маючи вдвічі менший зріст і втричі меншу вагу, грізно спитав вояку на яких підставах він погрожує зброєю та смертю його дитині, миттєво  получив пльовок у лице і підтвердження  грізних намірів полковника. За що полковник получив удар в лице. Маленький  сусіда не стерпів такого знущання і відповів по-чоловічому  адекватно. Син, підскочивши на захист батька, трошки натовк вояці морду, розбивши лице і відірвавши вухо. Підвівшись,горе вояка вихопив пістоля і почав безладну стрілянину по нападникам і навколишнім автівкам. Його жінка бігла по п’ятах і збирала одстріляні гільзи, щоб не лишати докази для подальшої можливою кримінальної справи. ЇЇ ґвалт «Серьожа не стріляй» не мішав забезпечувати алібі психічному вояці. Така спритність тільки вказувала на те що подібні витівки в нього не вперше.  Мами з колясками бігли за ріг будинку, бабусі каталися по асфальту, на перегляд «бойовика» висипали на балкони мешканці навіть сусідніх будинків. «Вб’ю» - розносилося між пострілами по мікрорайону.  Стрілячи, він  біг за батьком, в цей час син кидав по ньому каміння; потім  біг за сином, а батько теж кидав по ньому каміння. Голіруч то проти пістоля не кожен зможе.  Свідки нарахували десь з двадцять пострілів по нападникам, причому прицільних з них було три. Батька поцілили в бочину і відвезли до лікарні швидкою,  де вдало прооперували залишивши трубки з почеревини, мабуть  для дренажу і подальшого виздоровлення.
 
Понаїхало три машини міліціянтів, протоколи, свідки, зібрання народу навколо місця події, ще довго звеселяло навколишнє середовище.  Стрільця під руки завезли до райвідділку, але невдовзі відпустили на поруки жінці. А сьогодні в понеділок,  дві людини, за участю яких проходив цей феєрверк подій знаходяться в лікарні, в сусідніх палатах.  Один лікується от влучних пострілів, а другому треба пролежати 21 день , щоб підтвердити можливий діагноз струсу мозку, мабуть для  уникнення відповідальності, що межує між статтями дрібне хуліганство і замах на вбивство.
Ще довго в мене дзвонив телефон, сусіди, знайомі міліціянти, свідки і співчуваючи. Бути на рибалці і одночасно в курсі всіх подій важкувато.
 
Враховуючи, те що сталося, написав про це об’яву на стенд  у під’їзді.
 

                 Караван-2
           Вельмишановні мешканці багатоквартирного будинку!  
          Є  дика  підозра, що поруч з нами ховається розшукуємий за злочини вбивця охоронців з ТЦ «Караван».  В цю суботу, він, загримірувавшись під контуженого відставного полковника , здійснював обстріл мешканців будинку та їх найулюбленіших припаркованних навколо будинку  авто, з метою  встановлення статус-кво самої психічно хворої людини. Поранення чоловіка та пошкодження автівок – результат дій неадекватного сусіда. Пробіжка підтюпцем навколо будинку з пострілами у все, що рухається навколо, була пояснена його самозахистом з окопу від сусідів, що зробили йому некоректне зауваження за використання перфоратору у ранішній час.
         З сьогоднішнього дня будьте уважні на проїзд у міжповерховому дротоході, звертайте увагу на хоч чимось озброєних громадян, контролюйте пересування беззахисних стареньких та наївних діточок.
         Безпека насамперед! Не впевнившись у безпеці не сідайте до ліфта! Люди! Будьте обережні!  А якщо чуєте перфоратора, то знайте, що Ви в небезпеці, бо в цій час, маніяк саме заряджає свого пістоля.
        Отож.

 

Отака рибалка, друзі.
Риби так і не було, а в неділю був дощ і трошки грибів по дорозі додому.
 
Отож. Бувайте здорові.
 
Добавлю.
А вооще у меня есть своя версия про каравановского убийцу.
Пригласили на финансовых началах группу специального реагирования к выборам.
Сидят себе ребятки в схроне, без индетификации личностей, со стертыми пальчиками, перекроенными мордами, без автобиографий и историй болезней. Тоскливо им там и безденежно. У каждого на Магадане или Кольском полуострове по бабе недотраханной осталось и телефончик припрятанный в носке имеется. Но батарейка у телефончика села и зарядного на нокийку нетути, хавка казенная, т.е булки с молоком нетути. Отсюда и все произошедшее. Охраняли их никак по причине сознательности що бабок за работку проплаченных, ну и дернул за хавкой. Тут его в угол зажали и ему ниче не осталось кроме как мочить безбожно. Вернулся он в схрон, так хозяйва его мочконули и пепел по ветру развеяли, а наши силовики еще полгода будут версии народу выкладывать, как они классно работают и нас охраняют.
Где-то так, наверное.
© rezerv [01.10.2012] | Переглядів: 2315

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook