для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Смерть у Каравані


Смерть у Каравані
Резонансний злочин в ТЦ "Караван", що це було?
 

 
Я звичайно не експерт, тому маю декілька питань, на які не маю однозначної відповіді.
 
1. Чому злочинець дозволив завести себе в приміщення охорони, при чому в кишені у нього були речі які він не оплатив на касі (по суті вкрадені речі), до того ж у нього був пістолет, і він мабуть знав що його виявлять при досмотрі, мабуть йому легше було б просто побігти від кас до виходу, й навряч чи хтось зміг би його зупинити, погнались би та й за метрів 20-30 переслідування зупинилось би.
 
2. Як в такому тісному приміщенні йому вдалось зробити таку кількість пострілів, мінімум чотири з яких досягли своєї цілі, тут на мій погляд 2 варіанти відповіді:
1) низькі професійні (навіть не побачили що у затриманого є зброя) та вольові якості охоронників, тобто після першого пострілу вони просто заклякли, адже в такому тісному приміщенні троє з чотирьох (це в разі якщо першим же пострілом було покладено першого), могли б його накрити;
2) злочинець є професіоналом, і володіє навичками практичної стрільби.
 
Якщо врахувати п1 та п2.2, то можна припустити що ця акція була заздалегіть спланованою, і зацікавлені в ній можуть бути ті, хто хоче дестабілізації та надзвичайного стану хоча б в одному місті, і саме в тому місті, де зовсім скоро можуть відбутись масові протести і демонстрації, якщо це так, то можна чекати ще одного резонансного злочину, при чому виконавець злочину знову зникне, як наслідок активні пошуки, з напливом міліції з автоматами в центрі міста, та заборони на проведення масових акцій.
 
Це лише версія, можливо злочинця досить швидко спіймають, і виявиться що він просто неврівноважений чи психічно хворий, або ж виявиться звичайним бандитом, проте кожна версія має право на існування допоки злочин не буде розкритим.
 
PS
 
Нонче, при "полном пакращенни" жизнь людская дешевле флешки - вот что самое страшное.
(с) Тузик Киевлянски
© Святиє суслікі! [27.09.2012] | Переглядів: 2680
Мітки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook