для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Развести , как катят-2


Развести , как катят-2
І знову ляп, і знову брехня. Нинішня влада не може навіть дня прожити, щоб не утнути якусь дурницю. То текст для Проффессора напишуть трохи "по-дебільному", то не проведуть в достатній мірі процес дресирування Фьодоровича перед виступами на різних зборах та форумах...
 
Тепер зрозуміло, чому під час дебатів на президентських перегонах 2010 року Тимошенко Ю.В. мусила "дебатувати" з пустим місцем. Навіть якби Гаранту вистачило сміливості прийти на ту зустріч з Тимошенко - запевняю вас, навпроти неї так само б стояло "пусте місце".
 
Сьогодні інформаційні сайти в інтернеті опублікували дуже оптимістичну, на думку теперішньої влади, інформацію. Начеб-то Януковича в США зустрічали , як дорогого гостя. Сам Обама перекинувся з Гарантом декількома словами та навіть сфотографувувся! Обама - це людина, можна сказати, навіть людинище! Це вам не Кандоліза Райз і не якийсь там європейський Фюле, чи Меркель. Обама - це ого-го!
 
Барак Обама зустрічається з нашим Президентом, фотографується - чого ж вам ще потрібно? Який доказ ще потрібен європейським політикам, Росії та своєму народу? Можна сказати:"Все тіп-топ..."
 
Але , як завжди буває, не так сталося , як гадалося. Досить лише подивитись на фотографію опубліковану сьогодні та фотографію дворічної давнини, щоб зрозуміти, що без підтасовки, брехні та фотошопу тут не обійшлось. Висновок робіть самі, співставляючи ці дві фото. Зверніть свою особливу увагу на костюми президентів, їх краватки та значок Б.Обами. Можна ,правда, зробити ще висновок , що за 2 роки президенти США та України не переодягались. Ну економні вони обидва та завжди одягають улюблені старі речі!
 

http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/26/6973462/
  
 

http://www.president.gov.ua/gallery/1541.html#25971
© zemlekop [26.09.2012] | Переглядів: 2726

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook