для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Та біс із нею, з Америкою.


Та біс із нею, з Америкою.
На мою думку Янукович - теж жертва політичного "кидка". Коли він влаштовував судилище над Тимошенко, то міг цілком обгрунтовано розраховувати на таку саме підтримку з боку Гриценка та Яценюка у цій справі, як і на Ющенкову. Адже під час передвиборчої кампанії риторика цих "діячів" відносно ЮВТ була абсолютно однаковою.
  Але Гриценко з Яценюком вчасно "зіскочили з теми", логічно розсудивши що матимуть більше зиску з політичного ув'язнення Тимошенко без їхньої участі, ніж з її політичного ув'язнення за їхньої активної участі. На кримінальне ж ув'язнення вони й не розраховували насправді, бо про відсутність складу злочину й самі чудово знали (хоча й стверджували зворотнє). Тепер, під риторику про неприпустимість політичних переслідувань, хлопці ділять політичну спадщину політ. ув'язненої. В принципі нічого тут аж такого страшного немає - це політика.
  Та усе-таки я краще за "Свободу" проголосую. Просто не люблю я надто хитрожопих спадкоємців. Це особисте (маю деякий досвід). Раніше такими вважав Ющенка(аж двічі чи навіть тричі), Костенка, Литвина та Кличка, тепер до них додались Яценюк, Гриценко та (деяким чином) Ляшко з Королевською.
© Пирк [23.09.2012] | Переглядів: 1526

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.7/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook