пароль
пам’ятати
[uk] ru

Антиамериканське...


Антиамериканське...

Я, мля, хрєнєю від нахабства противників "пакращення і стабілізєца"!!!The big rage
 
Вихідний спорчєно на нєт... Тільки ото збирався вискочити за вугол, щоб купити пляшку "пальонки" (не плутати з паленкою), щоб засвідчити покращення, ввійти у забуття (див малюнок) оскільки в холодильнику були знайдені "Кільки в томатному соусі", як мене попутав нечистий... Взяв я заглянув на сайт врєдоносної газєтьонки... Є там такий під кришою сімейства Мостових... І у мене волосся дибки стало!
Навіть слиновиділення від очікування натурального покрасчення за рахунок входу у паралельні світи пропало.Alcohol
 
Шо ж це робиться? Я ж думав, шо Варовкусучкублох упекли в тюрягу по дорослому, як колись Шевченка на Мангишлак, і відібрали у неї всі захалявні книжечки. Так ні... Вона бере і нахабно пише відкритого листа http://zn.ua/POLITICS/obraschenie_k_parlamentam_i_lideram_demokraticheskih_stran,_mezhdunarodnyh_organizatsiy,_rabotayusch-109131.html де повністю очєрняє усьо наше свєтлоє сьогодення.
 
Мало того, шикарну відповідь нашого нашого МІДу на резолюцію Сенату називає гнилою відмазкою. http://news.zn.ua/POLITICS/v_mide_nazvali_rezolyutsiyu_senata_ssha_po_ukraine_deklarativnoy_i_neobyazatelnoy-109174.html
Оскільки мій настрій окончатєльно зіпсований, сам собі постановив.
 
1.День читання преси оголосити дньом трауру і попросити місцевий осередок ПР забезпечити мене виключно лише правильною літературою.
 
2. Подати у прокуратуру позов на сімейство Мостових за наклеп, який спричинив мені моральний і фізіологічний УЩЄРБ. Як жеж ото тепер я проведу вихідні насухо.cray
 
3. Срочно зібрати своїх братанів на акцію протесту з гаслами "Рукі прочь від незалежної України!", "Янкі загляньте собі у дупу!" та "Інукович - свєточ усього прогрєсівногоalko_2464 чілавєчєства", яку првести під стінами центральної синагоги міста Вінниці,

оскільки посольства США у нас не помічено, а антиПРівський заговор явно здійснюється руками міжнародного єврейства під керівництвом Капітєльманші.
 
4. Аналогічні акції протесту пропоную провести у всіх містах і селах де є осередки міжнародного семітизму, чи амбасади американського імперіалізму.
 
Цей призов підписую не НІКом, а власним ім"ям - Валєра.
© инженегр [23.09.2012] | Переглядів: 2871
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook