пароль
пам’ятати
[uk] ru

Кому потрібна Україна


Кому потрібна Україна
Останнім часом активізувалися російські загарбницькі намагання відносно України. Ціль, з якою Москва посадовила Януковича смотрящім на украін, зрозуміла навіть москалям. Тому й невдоволення з боку Москви Януковичем зрозумілі навіть москалям як невдоволення темпами ліквідації української державності та передачи України Росії як малоросійської губернії.
 
Тиск Москви в останні місяці став шаленим. Або "Таможенний союз" (вивіска новітнього СРСР), або торгова блокада. Натомість, Европа, бачачі ці наміри Росії, активізувала запрошення Україні до ЕС з небаченою силою. Навіть у помаранчеві роки такого і близько не було. Це свідчить про злеканість Европи перспективою втрати України.
 
США так само за президентства Обами (як не згадати щирого чесного пана Дж.Маккейна!! Не переміг він Обаму на тих виборах...((( ) загралися з Росією. Крокоділа не вгамуєш ніякими поступками, навпаки. І це зрозуміли навіть демократи на чолі з Обамою. Важливість України для Заходу необмежена. Про це, сподіваюсь, в наступній статті.
 
God, bless America!
За вашу та нашу волю!
© Кіт [21.09.2012] | Переглядів: 1090

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.5/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook