пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не хочеться мені за грати...


Не хочеться мені за грати...
     Нарешті… Слава Богу… Відбулось!
 
     Адмін скоро зможе виключити з Правил пункт
30 дней:
- юзеры, хамящие администрации ДД или безосновательно обвиняющие администрацию ДД.
     Та шо там тридцять днів. Тепер на три роки за справжні (а не віртуальні) грати льогко. Написав безпідставно якийсь колега, наприклад Xetolvap,  в адресу Адміна, що той русмірець і БАЦ, пишеться заява в прокуратуру. Спробуй потім довести, що «наїзд» не був наклепом.  Звідки у колеги знайдуться фактичні докази, що Адмін співпрацює з пропутінськими, або прогундяєвськими організаціями. Не довів, значиться маєш статтю ККУ
Согласно предлагаемым изменениям, раздел 3 УКУ "Преступление против свободы, чести и достоинства человека" дополняется статьей 141-1 "Клевета". Согласно принятому законопроекту, клеветой является "умышленное распространение заведомо неправдивых сведений, которые порочат честь и достоинство другого лица или подрывают его деловую репутацию".
Если такие действия привели к тяжелым последствиям, за это грозит штраф от 200 до 500 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан, или исправительными работами до года, или ограничение свободы до двух лет. Если такие действия совершены публично или в СМИ или следователем, прокурором, судьей, нарушителям грозит штраф от 500 до 1500 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан или исправительные работы от одного до двух лет или ограничение свободы от двух до пяти лет с лишением права занимать определенные должности на срок от одного до трех лет. Если же при этом лицо обвиняется в совершении тяжкого или особо тяжкого преступления, предусмотрено наказание в виде ограничения свободы на срок от двух до пяти лет или лишение свободы до трех лет с лишением права занимать определенные должности на срок от одного до трех лет.
 
http://news.liga.net/articles/politics/733415-pokrashchennya_dlya_smi_rada_vozvrashchaet_tyuremnoe_nakazanie_za_klevetu.htm

     Правда весело?
 
     Єдине що заспокоює, що наш Адмін не кровожерливий, та і таскатись по судах не буде мати ні часу, ні натхнення.
 
     А що робити авторам і коментаторам?
 
     От написав я, наприклад, про якогось політика що він незаслужено займає посаду «діріжора», не маючи на це права, оскільки не має консерваторської освіти і «гаплик»… Не можна ж називати координатора парламентської більшості від «пакращувачів» диригентом, оскільки це НАКЛЕП.
 
     Та, власне, ЙУХ з ними «власть імущими», тут уже і колегу не особливо в коментах за бари потаскаєш… Писав я колись, що шановний Х-пєрд виклав ІМХО з «глубочайшого бодуна» після рибалки. Тепер це СТАТТЯ!!! Я ж не інспектор ДАІ, трубку подихати йому в Славутич не повезу, протокол скласти не зможу… А він ПРАВОЗАЩІТНІК, тіпа, по судах сутяжитись звичний.
 
      В общєм, хай йому грець! Доведеться всіх любити. І Адміна, і політиків, і колег… оскільки не маю бажання на старості засвоїти із-за дурниці досвід виживання у буцегарні.

 
     От така х…, малята!
 
P.S. А представники партії Регіонів, включаючи політиків і навіть колег ВСЕ ОДНО ГОЛУБІ!!!Attention
Я не маю на увазі сексуальну орієнтацію, а тільки лишень кольори партійної символіки… smile3 To you
 
© инженегр [19.09.2012] | Переглядів: 2669
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook