для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нічого не бачу, не чую, мовчу...


Нічого не бачу, не чую, мовчу...
Доброго дня. Не можу спати сокійно коли бачу що відбувається на вулицях. Не можу зрозуміти чому люди забули про честь і гідність, а піддались страху, коли насправді бояться вас. Де ваша жага до свободи, справедливості, а головне право на вибір! Адже це головне що потрібно вільній людині.
Напевно більшість людей змирилась зі страхом, що диктує їм система. Я пропоную зануритись в психологію звичайного Українця. Я думаю що цей українець не прочитає ці слова та так хочеться щоб ці люди мене почули. А знаєте стільки коштів ви сплачуєте в державу при покупці хлібу, молока, горілки сигарет і т. д.? Я впевнений що 99% не занають відповіді, і це одна із головних проблем нашого суспільства. Це великі кошти які забирає система з наших кишень. Я за! щоб були податки які працюють для людей, а що робити коли зв'язок порушений, що робити коли нас грабують і обдурюють? Чому люди з ПР наприклад Богословська під час виступу на телепередачах «свобода слова» і т.д, не раз ловились на брехні, а їх знову запрошують у студію? Чому витратили колосальні сумми на відеокамери для виборів, а підрахунок голосів фіксуватися не буде? Де комуністи дістали такі кошти на передвиборчу агітацію? А сенс їх агітацій зовсім «бредовий», адже вони 2,5 роки всі як один голосували разом з регіонами!? Чому Арбузов розповідає про те що гривні нічого не загрожує, хоча знає що повна *опа? Чому покращення лише в межигір'ї? Це можна продовжувати до бескінечності та суть одна. Так далі продовжуватись не може!
Звертаюсь до людей про яких я говорив на початку статті. Нещодавно був у одному селі. Там в центрі біля сільської ради із шести ранку до дванадцятої години ночі звучить гучномовець. Розповідає про «покращення і стабільність» Я запитував місцевих жителів- ВАМ подобається ця затія влади! Ні один не сказав так. Якже так! А Ви намагались його вимкнути? На що мені віповіли- хто вимкне гучномовець з тим буде розмовляти дільничий інспектор. І все, на цьому скінчились намагання щось змінити у місцевих жителів. А покращення і стабільність звучить 16 годин на добу. Їхня логіка така, якщо вони будуть протистояти системі- вона піде проти них. Ці люди бояться, що в майбутньому вони зі складнощами зможуть взяти довідку у сільській раді і інші послуги які повинна давати держава. І все, бій на цій ноті скінчився. Хоча я впевнений що на цей гучномовець держава витрачає щонайменше 1000 грн на місяць, а саме цікаве в цій історії те що ні один ліхтарик не горить на стовпах, хоча це більш потрібно людям.
Страх перешкоджає думати нашому суспільству.
Як подолати страх? +відповіді я покищо не знаходжу.
Та я не розумію те коли за наші кошти нам нав'язюють ідеоллогію того що нам потрібно робити, як нам жити і що нам обирати. Звертаюсь до своїх братів і сестер- скидайте окуляри і не дозволяте нікому маніпулюввати вибором. Прийдіть на виборчі дільниці 28 жовтня, станьте спостерігачем і недайте цим покидькам вкрасти наші голоси. Фіксуйте фальсифікації щоб потім люди розуміли навіщо приходити на майдан. Не дайте партії "насильников и воров" знову прийти до влади і тоді ми разом доб'ємось справжньої, а не фальшової незалежності України.
© Kiselev135 [15.09.2012] | Переглядів: 3144

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook