пароль
пам’ятати
[uk] ru

Правила виховання успішної дитини в окремо взятій Україні


Правила виховання успішної дитини в окремо взятій Україні
Добрі батьки змалку розвивають в дитині ті чи інші здібності, виховують певні якості, котрі допоможуть дитині досягнути успіху в житті. Звичайно, діти можуть виявити несподівані здібності, проявити зовсім інші якості аніж ті, котрі від них очікувалися. Але у всеперемагаючому прагненні продовжити славу свого роду, батьки повинні вибирати найпростіший, а тому й найраціональніший шлях, настановити дитя на простий та зрозумілий шлях успіху.
 
Для цього не потрібно спеціальних знань, достатньо проаналізувати, що говорять люди. Як приклад можна навести весільні плітки, іншими словами те, як люди обговорюють шлюби, аналізуючи при цьому, в першу чергу, успішність жениха.
 
Якщо в 90-ті роки найуспішнішими вважалися молоді люди, котрі роблять бізнес, то останнім часом прихильність підпідїздних бабусь завойовують люди професій, котрі мають стосунок до влади.
 
Раціональність народу виняткова – адже дійсно, в той час, як підприємець змушений працювати головою та руками, нести ризики ведення справи, проявляти талант управлінця, уповноважений на те чи інше насильство чиновник може бути одноклітинною амебою. Головне, щоби в тій одній клітині сиділа правильна думка – ділитися із тими, хто старший тобі за посадою.
 
В цьому висновку проступає також незамизгана інфантильність наших людей. Не вдаючись в причини і наслідки, не оцінюючи джерела походження цінностей, робиться висновок, створюється образ успішності, котрий вимірюється чіткими та точними способами та має свою метрологію. У сучасному стаді людей це найголовніше – відкинувши сумніви, сміливо хапатися за найкращий шматок, причому стараючись, щоби  він був отриманий щонайменшими зусиллями.
 
Отже батькам, котрі дбають про майбутнє своїх дітей, потрібно діяти за таким шаблоном:
 
1. Відкинути еміграцію, відкинути робітничі професії, та інші низькооплачувані види діяльності. Якщо Ваша дитина раптом починає писати вірші чи вирощувати кукурудзу, точити деталі або підмітати вулиці, поясніть їй, що таким чином вона ніколи не здобуде добробуту. Потрібно бути більш практичними. Адже Господь саме для того і створив людину, щоби вона панувала над іншими творіннями, і це не про левів та тигрів, а про людей. Панувати – ось найправдивіший тренд та найправильніший спосіб життя.
2. В певний момент у Вашого чада може виникнути логічна, та достовірна ідея про те, що всі блага в цьому світі створюються людьми працьовитих професій. Дитина внаслідок цього може спрямувати себе у робітничі професії, в бізнес, в спеціалісти тих чи інших галузей. Зверніть увагу на те, що споживаються блага зовсім не пропорційно тими, хто їх виробляє. Як приклад наведіть планктон та водорості, котрі, переробляючи світло сонця, виробляють максимум благ. Але вони їх не споживають а навпаки, самі є поживою для менших чи більших риб. Натякніть нащадку, що саме прагнення мінімізувати витрати своєї роботи відносно до отриманих благ характеризують сучасну людину.
3. Таке саме правило існує також і в бізнесі, але потрібно зрозуміти, що за ефективністю підприємці схожі на оселедців – поїдають дрібніший планктон. Найбільша ефективність – це бути акулою. Дайте їй прочитати Драйзера, „трилогію бажання”, звідти дитячий розум зможе почерпнути батальні сцени, котрі надихнуть її на подальшу діяльність.
4. Не пошкодуйте зусиль, розвиваючи в дитині підлабузництво та пристосуванство. Вона повинна навчитися відрізняти корисні знайомства від безкорисних. Існують сотні прикладів, коли навіть посередні люди займають визначні пости просто завдяки знайомству із впливовими людьми.
 
Коли прийде час, ближче до закінчення школи, перед дбайливими батьками постає складне завдання – а саме - вибір наступної професії дитяти. Звичайно, все залежить від наглості та впевненості в собі, котрі Ви устигли привити дитині.
 
Якщо Ваша дитина малоініціативна, нерозумна, інертна, дурна – спрямуйте її чиновником у сферу місцевого самоврядування. Там, при мінімальних зусиллях, або й зовсім без таких, вона зможе із часом стати начальником якогось-там підвідділу по вихованню молоді та підтримки спорту. Вона не ризикуватиме втратити робоче місце. Робити не треба буде нічого.
В натуральному вираженні результативність мала, але витрати прямують до нуля, тому ефективність велика.
 
Якщо дитина змалку висловлює та формулює свої думки про оточуючих чітко та недвозначно – наприклад: „тато дурак” або „мама придурошна” – знайте, Вам пощастило, що сімейна атмосфера виростила правника. Перед таким обдарованим чадом відкрита дорога в судову систему – в прокурори або судді. Сам факт того, що Ваша дитина припускає ймовірність, ба навіть необхідність у тому, щоби принизити, знищити, або як мінімум уховати за грати іншу людину, безсумнівно наповнить Вас чистим замилуванням від досягнутих результатів. Адже наважитися судити не кожен зможе, для цього необхідне виховане Вами відчуття власної непогрішимості та правильності, а також завбачливо знищена здатність до абстракції. Ваша дитина ніколи не зможе припустити себе на місці засудженого. Однак поясніть нащадку, що необхідно ділитися із іншими, більш великими гравцями результатами свого судочинства – адже у більших гравців і більші можливості, поясніть дитині як важливо не дати себе з’їсти дочасу.
Велика результативність, але великі також і витрати та ризики. Завчасно виховуйте звірячість і самовпевненість в дитині, якщо бажатимете спрямувати її на цей шлях. Переконайтеся, що дитина достатньою мірою егоїстична та впевнена у свої непогрішимості.
 
Податкова інспекція – не завжди правильний вибір для кар’єри Вашого дитятка. Якщо воно проявить слабкість, то залишок свого життя буде працювати неначе якийсь дурний менеджер, роз’яснюючи та пояснюючи підприємцям, як саме їм себе вести, щоби бути пограбованим мінімально. Отримана за це винагорода буде мізерною. Тим часом, податкова міліція є більш прибутковою та цікавою. Якщо Ваше дитя поєднює здібність оперування фінансовими взаємовідносинами із садизмом, то напевне, зробить собі тут добру кар’єру.
 
Добра результативність за умови специфічних навиків.
 
Від цього переходимо до професій, більше зв’язаних із садизмом, котрі об’єднані загальним висловом „правоохоронці”. Українська мова робить тут нам погану послугу в тому, що „правоохоронці” виглядає маже як „правозахисники”. Поясність різницю: правоохоронці охороняють природне і справедливе право сильного, тим часом як правозахисники намагаються відстояти ілюзорне та надумане право людини. Перші охороняють право системи, другі – право людини. Це різні поняття.
 
В першу чергу тут мається на увазі ті, хто працює в системі МВС. Напевне, має зміст віддати туди свою дитину. На щастя, в Україні витворена досконала та проста система, що не передбачає двоякого трактування. Щодо того, наскільки все просто, наведемо приклади:
 
ГУБОЗ: головне правління боротьби із організованою злочинністю.
Рід діяльності: кришування організованої злочинності, деколи також власне організована злочинність. Ризики: Може бути дійсно організована та непогоджена злочинність
 
Управління по боротьбі з кіберзлочинністю. Під цією хитрою назвою захований маленький придаток „та торгівлею людьми”.
Рід діяльності: Власне цим і займаються, переважно кришують проституцію
Ризики: не з тими (не) поділився
 
ДБЕЗ: Департамент боротьби з економічною злочинністю
Рід діяльності: доять крупних (ризикованих) підприємців.
Ризики: не з тими (не) поділився
 
Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків
Рід діяльності: Контролюють 100% незаконного обігу наркотиків. Продають і кришують. Незакришованих хапають і доять.
Ризики: їх знають, а терпець може урватися
Особливо корисною кар’єрою може бути ДАІ. Вона паразитує на завищених штрафах, тероризуючи якими водіїв, інспектор отримує величезні гроші. Головне вчасно передати наверх.
 
Тут ми не згадуємо чисто силові та допоміжні служби: спец підрозділи, патрульних, служивих у ізоляторах. Це таке саме лузерство як і чиновники, як урвуть – то небагато.
 
Контролюючі інспеції.
 
Харчуються підприємцями. Існують за рахунок того, що за гроші не створюють останнім перепон для ведення справи. Також хороше майбутнє для Вашої дитини. Пожежні інспектори, санепідемстанція, товариство захисту споживачів, системи обов’язкової сертифікації.
 
Добра результативність.
 
Висновок.
 
В Україні легкість ведення бізнесу весь час зменшується, зарплатні падають, а вартість товарів весь час збільшується. Це через те, що люди готові годувати своїх хижаків. Перспективи найпрекрасніші, це ніколи не зміниться.
 
Виховуйте дітей в правильному руслі!
© NeZar Net [11.09.2012] | Переглядів: 2336

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати