для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Урочистий вечір та святковий концерт, присвячений Третім Роковинам Великої Помаранчевої Революції. (


Урочистий вечір та святковий концерт, присвячений Третім Роковинам Великої Помаранчевої Революції. (
Захід проводиться у палаці Україна. Сцена закрита. На завісі зображено великий Орден Помаранчевого прапора з синьою підковою та білим знаком оклику (легкий ребрендинг покликаний показати єднання двох берегів Дніпра та та духовну близькість букв алвавіту Ю і Я).
Гасне світло. Лунають фанфари. Завіса, красиво підсвічена прожекторами повзе догори. Гарний жіночий дикторський голос з пафосною задишкою декламує:
 
Україно моя! На ІРО б тебе виставив,
Щоб росла з року в рік твоя капіталізація,
Бо ніхто так не буде працювать за копійку
Як твоя, Україно, унікальна нація!

 
У виконанні ансамблю пісні і пляцків Припарканського Військового округу звучить Вокально – хореографічна композиція «Стабільністю єдині», музика Н.Я.Азарова, слова народні (нецензурні).
 
"Капусточка, куда ти котішся
Ти в Мінфін пападьош ні варотішся!
Капусточка, да с ліпєсточкамі
В дєпутати пойдут сини с дочкамі! "

 
Виконують пісню дами передпенсійного віку у віночках, які означають дівочу цноту. Перед хором страшно плигають по сцені козаки у кепках "уточка", спортивних курточках "Адідас" і шароварах - художник по костюмах Д.В.Табачник. Костюми несуть високе ідеологічне навантаження поєднання історії та сучасності, констатації факту багатонаціонального полікультурного суспільства.
 
Вітальне слово має Президент України В.Ющенко.
 
«Любі друзі! Минуло три роки від пам’ятних подій 2004 року. Час, занадто малий, щоб можна було щось зробити. Ми нічого й не робили. Усе одно – не встигли б. Оглядаючись назад, можемо сказати – ми маємо чим пишатися. У нас героїчна історія, у нас унікальна нація, унікальна країна, унікальні шанси. Ми можемо по праву сказати: наша героїчна історія  нас нічому не навчила. Наша унікальна нація унікальна в своїй здатності наступати на граблі. У нас унікальна країна і Господь не втомиться посилати нам ще сто п’ятдесят тисяч шансів, які ми сміливо зможемо змарнувати.  Ми нікуди не поспішаємо. Ми робимо свої унікальні помилки з нашою унікальною впертістю, бо ми того варті.
Хочу запевнити всіх, хто думав тихо пересидіти цей важкий перехідний момент в тюрмах – цього не буде! Вам не вдасться уникнути участі у поділі і переділі. Ви не зможете знехтувати суспільство, яке так і не навчилось вас ставити на місце. Ви не зможети спокійно відійти від політики в бізнес. Бо бізнес у нас інакше не робиться.
Вітаю вас, любі друзі!"

 
До слова запрошується другий Президент України Л.Д.Кучма.
 
«Як людин, яка найбільш приклалася до виникнення Помаранчев революції, тасазать, можу сказать, що Помаранчев революція розкрил для нас нові гаризонт. Поборовши тоталітаризм, установил демократію. Я визнаю, що демократь – це головне завоювання Майдан, яке принесло нам всім спокій. Я ніколи не думв, що зможу так вільно почуватись у демократичній країні… Я вдячний Помаранчев революц за такі чудові дні спокою. За спокійну пенсію… Хай живе демократь!»

 
Дикторша з тією ж фірмовою пафосною задишкою проголошує:
"На сцені – вокально – інструментальний ансамбль особливого призначення  Міністерства Внутрішніх справ «Беркутята». Хореографічний етюд «Міліціонер і дівчинка». Художній керівник та постановник - Василь Цушко."
 
Під пафосну музику (середнє між саундтреком до "Pirates of the Caribean" і "Горіла сосна, палала") на сцену вибігає дівчинка у білій балетній пачці і сандалях на босу ногу. Слідом за нею з'являється Злий Футбольний Фанат у спортивних райтузах. На райтузах чітко виділені, як це і повинно бути у баляруна, певні місця. У нашому випадку - коліна.  Злий Футбольний Фанат підтанцьовує до дівчинки і вгощає її сємочками. Вони разом танцюють танець "Динамо". Дівчинка показує, що рада б дати так не може, Злий Футбольний Фанат показує танцем, що він від дівчинки уже нічого не чекає і не хоче - просто звичка сильна річ. Зненацька на сцену заскакує Беркут у костюмі Доброго Міліціонера. Добрий Міліціонер, тому й добрий, що він всіх рятує. З першого погляду на те, що дівчинка танцює танець "Динамо", Добрий Міліціонер витягає велику бутафорську палицю і з усієї сили лупить дівчинку в чоло, рятуючи тим самим Дівчинку від споглядання безнадійного українського футболу, а Злого Футбольного Фаната від Дівчинки.
Зал і ВІП-ложа шалено аплодують, вибухають феєрверки і вогняими літерами над сценою пише гасло: "Слава Цушку! Герою Слава!"
 
Дикторша:  
"Букет від Віктора Федоровича Януковича вносять: заслужений працівник культури, круп'є міжнародної категорії Жорж Акоповіч Агамемнян і  народна майстриня слова, Герой соціалістічєской торговлі Капітоліна Яківна Бидлова."
 
Вносять вінок на синіх стрічках якого написи «От Виктора Федоровича с лювовью»
 
Дикторша:
"Слово надається двічі засудженому…тьху, йоб, заслуженому прем’єр – міністру України В.Ф.Януковичу."
 
«Дарагі друзі! Коли мене запитують, що для мене Майдан, то я довго не вагаюсь і б’ю в табло. Тому що! Тому що, дорогі друзі Майдан займає у моєму житті величезну роль. Я можу сказати, що ніхто у тому буремному листопаді 2004-го року не зробив для Майдану більше, ніж зробив я. Моя команда. Ми привозили людей з усієї України, щоб показати їм Майдан.Ми не гнали порожняк! Ми гнали людей! Це був перший раз, але тоді ми зрозуміли, що їх можна буде возити і потім. І ми виконали свої зобов’язання! Ще два рази ми привозили людей на Майдан. І завжди вони були задоволені. Дарагі друзі!  Я хотів би висловити всім величезну подяку за той Майдан 2004 – го року! Бо якби не він – хто б я був? Безправний президент?»

Янукович широко хреститься, стає на одне коліно, йому підносять ікону і він б'є в неї лобом.
 
Бурхливі оплески, що переходять в овацію і скандування "Я-ну-ко-вич! Я-ну-ко-вич! Я-ну-ко-вич!"  Під скандування і оплески Віктор Федорович сходить зі сцени, піднявши догори обидві руки.
 
Дикторша:
"Революційні валянки... Хто з нас, в ті буремні роки Помаранчевої революції не мріяв мати ці валянки? Американські валянки! Їх доставляли по ленд-лізу американські кораблі. Дорогою Життя - стала траса Київ -Одеса. І не тому, що була ще не добудована, а тому, що везли нею каравани американських валянок... У виконанні гумористичного дуету майстрів художнього слова Михайла Добкіна та Геннадія Кернеса прозвучить мініатюра «В дурдомє валєнкі єбут» ."
 
Входять Добкін і Кернес у однакових білих костюмах:
 
Альо!
Альо!
Ти слышишь?
Слышу.
И что имееш мне сказать?
Та шо тут скажешь? все прекрасно...
Прекрасно? И шо ж твою мать?!
Как тут решать с землей вопросы?
Как обеспечивать уют?
Ну надо думать...
Что тут думать?!
В дурдоме валенки ебут!!!!

 
Під бурхливі аплодисменти залу дует майстрів слова кланяється. М.М.Добкін знічено посміхаючись промовляє:
"Извините, что в словах мало смысла... Просто у нас тексты немного по-дебильному пишутся... Но зато лица у нас не скушные! Поэтому из всякой постной хуйни мы всегда можем взять максимум средств!"
 
Закінчення першої частини.
Антракт.

 

Частина друга - тут
Канаріс [21.11.2007] | Переглядів: 6544

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook