пароль
пам’ятати
[uk] ru

В результаті ЖЕРЕБКУВАННЯ ...


В результаті ЖЕРЕБКУВАННЯ ...

   Ось такі сьогодні перші шпальти багатьох інформ.носіїв :
 
ЦВК запевнила, що окружкоми було створено на законних підставах(Українські Новини)
" ЦВК вважає безпідставними обвинувачення на його адресу в непрозорості формування окружних виборчих комісій на виборах Верховної Ради.
 
ЦИК: формирование окружкомов прошло в соответствии с законом(Світ24.net)
" Центризбирком назвал безосновательными обвинения в свой адрес по поводу незаконного формирования окружных избирательных комиссий. Напомним, после формирования окружкомов, оказалось, что представители партии «Удара» и ВО «Свобода» не вошли в их состав.
 
  ЦИК о формировании окружных комиссий: ничего личного, только чистая арифметика(News24ua.com)
" Центральная избирательная комиссия Украины обнародовала заявление в котором утверждает, что сформировала окружные избирательные комиссии «согласно букве и духу закона». Об этом News24UA сообщили в пресс-службе ЦИК.
Напомним, ранее украинские СМИ акцентировали внимание на том, что в состав 225 окружных избирательных комиссий не будет включено ни одного представителя от партии «УДАР Виталия Кличко» и Всеукраинского объединения «Свобода».
 
ВИ ТІЛЬКИ ПРОЧИТАЙТЕ ТА ВДУМАЙТЕСЬ -
 
В результаті жеребкування місця в окружкомах було розподілено між 19 партіями.
Представники партій ВО "Свобода" і УДАР Віталія Кличка не отримали місць в окружкомах.

 
Ну добре, 6 партій більш меньш зрозуміло, а які ще 13 партій очолили окружкоми? А скільки тих окружкомів їм дісталось в результаті того їх жеребкування ?
Одне запитання одразу червоною ганчіркою - А що з цим робити ? До кого апелювати ? Як захиститись ?
 
Це ж не якась там партія " з ними вперед!", чи "тим кому в за. .."  і т. і д., про які навіть ніхто не знає, а їх "представники" з першої спроби назву своєї партії не можуть назвати, вже не кажучи про якісь данні про них.
 
Так, погоджуюиь, що хтось може не симпатизувати СВОБОДІ і його нудить навіть від самого слова - свобода, а когось представники УДАРУ не задовільняють буквально у всіх сенсах, то вже таке, ТО Є СВЯТЕ ПРАВО КОЖНОГО НА СВОЮ ПОЗИЦИЮ.
Але отак нагло, безпідставно, і то я прошу Вас зауважити не влада і її суди , не міліція з прокурорами, а ті, хто просто мали організувати процес, (за наші гроші) порахувати наші голоси та оголосити той рахунок. І ВСЕ!
Так, і для мене не новини продажності та корупції у всьому, до чого приторкнулась рука януковичів. Тут нема про що сперечатись.
 
У мене тільки питання до виборців, до прихильників пр, до тих хто всеж бачить сьогодні  "покращення, стабільність, заможність, добробут, підвищення...", - НЕВЖЕ ВИ БАЖАЄТЕ ПЕРЕМОГИ НА ВИБОРАХ ТАКИМ ШЛЯХОМ ?
НЕВЖЕ ВИ СПОДІВАЄТЕСЬ, ЩО І СПРАВДІ ПОЧНЕТЕ КРАЩЕ ЖИТИ, КОЛИ ТАКИМ ЖЕРЕБКУВАТИМ ШЛЯХОМ ПРИВЕДЕТЕ ДО ВЛАДИ ПАРТІЇ ШАХРАЇВ ТА БАНДИТІВ ?

 
    
© Захар Беркут. [10.09.2012] | Переглядів: 2591

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати