для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Соціологічне опитування користувачів та читачів сайту Дурдом


Соціологічне опитування користувачів та читачів сайту Дурдом
Ну, етаво, таво, продовжу справу Святиє суслікі!. Він зробив невеличке опитування, ну, а мені захотілося його більш детально провести. Процедура складання опитування складна, роблю перший раз. Вірніше другий, але тоді я вибрав простіший варіант. А цей, з логічними різними викрутасами. Не знаю, вийшло, чи ні. Якщо щось не так буде, не лайте мене дуже сильно, бо я тільки вчуся.
Опитування ексклюзивно для сайту Дурдом.Запобіжник там один поставив.
Як будете проходити опитування, то помітите деяку ангажованість з мого боку. Так, визнаю. Я ангажований. Ангажований Україною.Ангажований люттю до уродів, які знищують її. Які її розкрадають, грабують. Знищують нашу мову. Приховувати цю свою ангажованість я не збираюся. В решті-решт, це не самий великий гріх в порівнянні з тим, що роблять ці козли.
Само опитування стосується не тільки виборів. Там трішки і ДДшне життя.Всього 25 питань.Але не всі Ви їх побачите.Там буде деякій розподіл, той, про який я казав, з логічними викрутасами. Але по закінченні опитування, я їх всі викладу, і Ви все побачите, приховувати нічого не буду.
В часі, опитування діятиме до вівторка, до 14-00.Ну все, кому цікаво, пірнайте ось сюди - Соціологічне опитування користувачів та читачів сайту Дурдом
© маска [06.09.2012] | Переглядів: 3225

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook