пароль
пам’ятати
[uk] ru

Обережно! шахраї та злодії крадуть у Вас гроші


Обережно! шахраї та злодії крадуть у Вас гроші
  Во избежание несанкционированного использования вашего карточного счета посторонними лицами не разглашайте никому ваши персональные данные (работники банков их и так знают) как то основные: ФИО, номер карты, номер карточного счета, CVV, девичью фамилию матери, дату рождения.  
 

  У своїй гонитві за "клієнтом", а відповідно і за своїми прибутками, самий просунутий та популярний в Україні "ПРИВАТ-БАНК" вигадує та втілює в наше повсякдення все нові і нові  свої послуги. Для нашого комфорту та нашої зручності працівники приват-банку з шкіри вилазять, щоб нам всім догодити. І в їх прагненні до покращення нашого "фінансового" життя нема нічого поганого та злочинного. Тепер вже навіть не виходячі з виходку можно вирішити любе фінансове питання, тобто свої гроші переслати будь кому і будь куди. "Приват" у своїй турботі про клієнта далеко попереду всіх інших наших "фінансових банок".
 
  І ось в цій своїй гонитві за прибутком, а це всеж САМЕ головне для любої "банки", наш приват-банк стільки всього новітнього втілив в наше життя, що пересічному майже неможливо розібратисьу цьому, чого не скажеш про шахраїв. У шахраїв завжди ніс по вітру і вони в курсі всіх нововведень.
 
  А це все зручно, комфортно, без черг, навіть не виходячі з своєї хати можно оплатити любу свою забаганку. А якщо грошей буде не вистачати, то приват-банка з величезною радісттю надасть вам кредит майже на любу необхідну вам сумму. Одне тільки погано - відсотки того кредиту - 3% !!! , ніби і не великі на перший погляд, але це тільки "місячні", а річні тоді виходять - 36%, а це вже погодьтесь - ого-го !!!!!!!!
 
    Але я не проце всеж. А про шахраїв. Вірніше про самий простий спосіб забрати ваші гроші з вашої картки чи вашого рахунку без вашої згоди. Про "мобільний банкінг"
Після того, як приват-банк втілив в наше життя той свій "мобайл-банкінг", а простіше - керування грошовими потоками просто по телефону, тут вже життя для всілякого роду "добродіів " і спавді стало - "малина". Тепер вже не треба красти з сумок та кішень ті картки та видивлятись через плече ваші пін-коди. Ми тільки но привчились озиратись біля банкоматів та прикривати своїм тілом набір пін-коду, а тут тобі знову ...  
 
  Тепер все ЗНАЧНО простіше для всілякого роду шахраїв. Для них тепер достатньо знати ваш номер телефону. Іншу інфу про вас легко (при бажанні та наполегливості) можно витягнути з всесвітнього павутиння.
 
  І тепер саме головне.
Які способи, тобто як у вас поцупити гроші. Все крутиться біля вашого мобільного телефону.
Перший спосіб.
 
1. заблокувати ваш телефон, по якому ви спілкуєтесь з приватом.
2. відновити вашу сім-картку у оператора, а це навіть без паспорта тепер можливо.
3. і  тоді по відновленній сім-карті вже керувати вашими грошима у приват-банці.
 
Другий спосіб.
 
1. спробувати без вашої згоди "повісити на вас" свій номер телефону, а це, повірте мені на слово дуже просто при певному рівні "проффесіанальності".
2. і вже з того номера телефону керувати вашими грошенятами. А ви навіть і здогадуватись не будете.
 
Способів, як шахраї входять вам в довіру тепер стало ще більше. При всіх перевагах мобільного зв'язку тепер у вас з'явилась і небезпека позбутись своїх грошенят, звісно якщо ви є клієнтом приват-банки та користуєтесь його кредитними коштами чи розміщуєте там свої кровні.
 
Тому спробую вам дати одну пораду - якщо вам зателефонували та представились "банкіром", чи просто "добродієм", то посилайте одразу на ху...тір. По телефону не вирішуйте жодних питань та пропозицій, якиб вони не були заманливими.
 
"Ну а що приват-банк? " спитаєте ви мене.
"А приват-банк готовий несті ці збитки та терпіти незручності, бо прибуток всеж значно більший " мобільності" !!! " - так мені повідомили офіційно в тому банку.
Для привату то є - збитки та незручності, а як бути тому, у кого гроші вже поцупили ?, тому що приват не сильно переймається безпекою своїх клієнтів.
 
МУШУ ВЖЕ ПІСЛЯ ПЕРШИХ КОМЕНТІВ ТУТ ДОБАВИТИ- РОЗ'ЯСНИТИ  
 
МОВА НЕ ПРО ТЕ, ХТО ЛОХ, А ХТО РОЗУМНИК,ЛЮДИ ВСІ РІЗНІ.
І НЕ В ДОГОВОРАХ ТА КОЛЬОРІ ЧИ РОЗМІРІ ІХ НАПИСАННЯ СПРАВА.
МОВА ПРО ВАШУ  БЕЗПЕКУ ПРИ КОРИСТУВАННІ ЕЛЕКТРОННИМИ ГРОШИМИ, ЯКІ В ПЕВНИЙ ЧАС І ПРИ ПЕВНОМУ ЗБІГУ ОБСТАВИН І "ДОПОМОЗІ" ШАХРАЇВ МОЖУТЬ ПЕРЕТВОРИТИСЬ У ВАШУ ЖИТТЄВУ ТРАГЕДІЮ !
А ВИ ВПЕВНЕННІ НА ВСІ 100, ЩО ЗАСТРАХОВАНІ ВІД ШАХРАЇВ ?

 

p.s.  Особлива подяка мінусарикам .
Шкода що мало люду це прочитають.
© Захар Беркут. [05.09.2012] | Переглядів: 3679

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.3/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати