для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цікава пропозиція


Цікава пропозиція
Спеціалізована туристична Фірма «Enjoy Election Ltd.», з метою комплексного обслуговування кандидатів в депутати будь-якого рівня, пропонує передвиборчі тури Україною.
 
В програмі турів (необхідне в дужках – підкреслити):
 
1. Прибуття (приліт, приїзд, прихід) в населений пункт (столицю, місто, СМТ), де визначено виборчий округ.
 
2. Розміщення в готелі (“President Palace” 5*; «Турист» 3*; «Притулок  знесиленого тракториста» 0,5 *).  
 
3. Сніданок в готелі, виїзд до електорату в супроводі (загону «Беркут»; місцевого виборчого штабу; гіда нашої фірми).
Нашим транспортом (кортеж Mercedes; автобус Богдан-А091; мотоцикл з коляскою) кандидат із своєю командою направиться вулицями (столиці, міста, СМТ) до центральної площі (Європейська, Леніна, Баюрна). По дорозі буде проїжджати повз (особняки, будинки, хатки з городами), біля яких його зустрічатимуть (натовпи, юрби, купки) виборців, голосно (вигукуючи, промовляючи, зойкаючи) вітання.
 
4. До приїзду кандидата на площі (Європейській, Леніна, Баюрній) розпочнеться мітинг виборців на (8000, 750, 40) осіб – працівників бюджетної сфери (робітників заводу «Арсенал», вантажників ватяної фабрики, вчителів початкових класів, молодшого медперсоналу) та підприємців (власників металургійних заводів, хазяїна місцевого ринку, бабусь з насінням та цигарками).  
 
5. Насолодившись вражаючим видом мітингу, кандидат виголошує промову і передвиборчу програму зі встановленої на площі (сцени, трибуни, бочки), яка буде схвально зустрінута оплесками та вигуками («Банду геть!», «Стабільність та покращення!», «Всіх на &@#!»).
 
6. Після промови кандидат обходить (натовп, юрбу, купку) на площі по заздалегідь прокладеному маршруту у супроводі (загону «Беркут»; місцевого виборчого штабу; гіда нашої фірми) для рукостискання з електоратом і сесії автографів.
 
7. В цей час на протилежному боці площі почнеться роздача подарунків (пакетів з цукром, передвиборчих програм з календарями на 2013 рік, льодяників з ментолом) населенню.
 
8. Проведення акції «Справедливий заклик» - кандидат підходить до найближчого муру, де розміщений плакат конкурента («Руїну подолано!», «Ми їх зупинимо!», «Повернемо країну народу!») і зверху наклеює свій плакат («Повернемо країну народу!», «Руїну подолано!», «Ми їх зупинимо!»).
 
9. За тим на (сцені, трибуні, бочці) розпочинається концерт майстрів мистецтв (Таїсії Повалій, гурту «Пающие трусы», місцевого виконавця сороміцьких пісень), який завершується (салютом, феєрверком, запуском двох петард).
 
10. Кандидат від’їжджає транспортом (кортеж Mercedes; автобус Богдан-А091; мотоцикл з коляскою) до обумовленого місця, де урочисто відкриває (нову станцію метрополітену, фельдшерсько-акушерський пункт, бочку з квасом).
 
11. На завершення дня в (банкетній залі готелю “President Palace” 5*, ресторані «Турист» 3*, червоному кутку гуртожитку кагатів) проводиться фуршет для активістів і гостей туру.
 
12. Трансфер з готелю (в аеропорт, на вокзал, на путівець) у супроводі (загону «Беркут»; місцевого виборчого штабу; гіда нашої фірми).
 
Додаток.
Прейскурант на:
• присутність виборців (погодинно);
• вітання (схвальні зойки, вигуки «Слава кандидату!»);
• аплодисменти (похвилинно);
• прапороносців (помахово);
• майстрів мистецтв (поштучно);
• фуршет;
• тощо (по домовленості).
 
При розрахунку готівкою – суттєві знижки. Цілодобово працює гаряча телефонна лінія.
 
Ми зробимо Ваші вибори незабутніми!
© ДСЛ [02.09.2012] | Переглядів: 4537

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.8/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook