для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зуби в руках


Зуби в руках
   Ну що мені робити? Що за голова у мене, чи то мізки якісь вивернуті, чи що... Як впаде щось у вічі- усе: спокою кінець! А чому??? Та просто щось побачив, щось почув... А потім оце "щось" не дає дихати.
 
   Ну стоять бігборди, на них - бігморди. Ну й що? А мене чомусь зачіпляє. Ось, наприклад. На плакаті щасливі люди заливаються щасливим сміхом. І підпис:"Руїну подолано, стабільність досягнуто!" Покажіть мені тих людей! Хай скажуть мені, що у них - іменно стабільність, а не стабілізець! Це наш капустяник щось там молов про щасливе життя робітників із зарплатнею в 15000 гривень. Ну, якщо чесно, від 4000 до 15000. Де?! Де вакансії? Мене візьміть! Я теж хочу!
 
   Я думаю, що це заливаються сміхом родичі членів Синьої Партії. У них, мабуть, таки й є стабільність. Та й то не в усіх. А тільки, мабуть, у членів із членів. У залізних!
 
   А ось ще: "Від стабільності - до добробуту!" Хлопці, а чи вас не вдавить? Онде Саша ваш, стоматолог, у вісімнадцять разів за рік розбагатів, при чому, нібито, без татусевої допомоги. Це, по- вашому, стабільність? Це що, ще не добробут??? Апетити ж у вас.
 
   Але стережіться! На бій з олігархами, виставивши пузо, підперезане коштовним ремінцем, суне головний ленінець України, найперший зам Зюганова. По-ленінськи простягнувши правицю в бік світлого майбутнього, декламує рекламні віршики, щось таке:
 
"...Ізобрьол олігарх бєзработіцу.
За копєйкі пахать і бєсправнимі бить...
Хватіт! Нам больше нє хочєтся!"
 
   Це ви "пашетє за копєйкі", любителі народу? Та ви й при Совку усе більше язиком "пахали", хоча, я розумію, "поруліть" хотілося й хочется. Гарний захисничок! А "Патек Філіп", це що, пенсіонери скинулись та подарували? До ювілею, на обіцяні пенсії? Нє, Петя, ти піднімай народ! А то колись якою країною керували! А тепер так, в повійках при паханові... Я розумію...
 
   Ну, з вами усе ясно. Брехня у вічі, нагла впевненість у тому, що перед вами одні дурні- це ваш стиль. Ваш, та ваших хазяїв. А от ви подивіться: усі "особи, прибліженниє к імператору", стали швидко, майже казково, багатіти. І винятково за рахунок власних талантів! Хабарі, корупція, "відкати", тут ні при чому. Таланти, прямо усі поголовно! Гейтс нервово затягується "Примою"...
 
   А до чого тут зуби, спитаєте ви? Та ще й в руках. А ось до чого. Знову це запозичена ідея, з рекламної розтяжки. Побачив таке: "Здоров’я ваших зубів - в надійних руках!"
 
   Не хочу я, щоб мої зуби були в чиїсь руках! Навіть у своїх руках не хочу їх бачити! Їх місце у мене в роті, в щелепах! І більш ніде. А нам усім якраз і пропонують оті самі зуби у жмені, що нічого не можуть кусати, не можуть виконувати своє призначення. Я про що? А ось.
 
   Ось на плакаті, поруч із Королевською, стоїть Андрій Шевченко. Стоїть з виглядом, наче тільки що втратив м’яча. Так, я розумію, Андрій - видатний футболіст і усе таке... Але ж, як політик, він - нуль-с! Так, "мислітєль ніжніх конєчностєй". Та що, нам "мислітєля верхніх конєчностей", пана Чечетова мало??? Я розумію, Тедеєв для парламенту, як знахідка, ну, на випадок мордобою. Але який з нього, тьху ти, політик? Такий, мабуть, як і з Повалій. Для парламенту гарний голос- не критерій придатності!
 
   Усі оці співачки, спортсмени, просто свої люди, вони й є зубами в руках! Цінність їх як політиків- навіть не нуль, а мінус! Це профанація. Я не кажу, що вони усі дурні. Вони просто не політики! Усе, що вони здатні робити в Раді- виконувати те, що їм скажуть. Сказавши при цьому: "Єсть!" та віддавши честь. Ой, пробачте: свою честь вони вже віддали. В обмін на депутатський мандат.
© Саня электрик [30.08.2012] | Переглядів: 8550

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/78

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook