для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мein Kampf


Мein Kampf
То Ви мабуть посміхаєтесь, а мені совсім не до сміху. Розповім я Вам про свого ворога № 1 (це якщо не рахувати всю риговскую банду). Так ось, років чотири тому я у своїй спальні встановив кондиціонер. Перший рік нічого. Працював він на зразок  добре і неприємностей від нього я не мав. Але потім, чомусь то став капати конденсат. Дружина поставила якусь ємність, але вона мені заважала, то стукали краплі в неї, то доводилося виносити повну ємність води. Я вирішив зробити більш культурно і технічно. Креативна думка била мене по голові, і внаслідок цього биття по голові, я просвердлив дірку в стіні, вивів крізь неї на вулицю трубку, Всередині квартири, під кондиціонером встановив воронку, щоб туди потрапляв каплі конденсату і по трубці виходили на вулицю.
 
Але  тут все почалося. Я навіть не підозрював, що у кондиціонера має бути такий шкідливий характер!. Тільки но я встановлю воронку під місцем де капає, так він одразу у цьому місці вже не капа, і за деякий час починає капати в іншому місці, де немає воронки. Я знову пересуваю воронку під місце де капає, він перестає капати там, але  через півгодини, починає капати знову, але в іншому місці.
 
Так із змінним успіхом я воював з ним на протязі всього сезону. На наступний сезон він продовжив свою шкідливу місію. Але я ж адже людина, і що я не зможу перемогти якийсь то кондиціонер! Я пішов у квітковий магазин і купив там довгий плоский піддон. У знайомих токарів замовив нержавіючий сосок, прикріпив його до піддону і усю цю конструкцію з'єднав з трубою, що виходить на вулицю. І що б ви гадали. Цей негідник, як тільки я встановив конструкцію, відразу перестав капати, і ось вже місяць жодної краплі. Видно дуже велику капость задумал.
 
І що ви думаєте! Цей негідник таки придумав. Через деякий час, дружина звернула мою увагу на те, що під кондиціонером намокла стіна і почали відклеюватися шпалери. А треба казати, що при монтажу кондиціонера, щоб він сильно не стирчав в кімнаті, ми його трохи заглибили в стінку. Так от, він став капати в найдальшій точці заглиблення в стінці. Тепер мені довелося розбирати шматок стіни, щоб я міг і туди поставити піддон. Вставив піддон в штробу під кондиціонером, і краплі стали потрапляти на піддон. Через пів-години капати перестало, але так як піддон не зміг зайняти всю ширину кондиціонера, стало капати в тому місці, де ніколи не капало, а саме там, де піддон по ширині трохи не закриває кондиціонера.
 
Мой тірпець увірвався і я викликав монтажників кондиціонерів. Прийшли, розібрали, почистили, включили, отримали купу грошей, при них, цей покидьок не капав. Мабуть йому було лячно їх. Але після того як вони пішли, мені терміново довелося бігти в квітковий магазин, купувати більш широкий піддон, так як капало вже з усіх точок одночасно. Встановив я новий піддон, і тепер як у раю, кондиціонер не капа, але знімати піддон я не буду, так як знаю, що він відразу почне капати. Правда є ще одна маленька проблема, по ночах, в самий солодкий час сну, а це зазвичай годині  біля 5 ранку, раптом починає гудіти пилосос, між іншим, не підключений до мережі. Але нічого, я кину в нього тапком, і він замовкає, Добре що він у мене миролюбний, не кусається, а то сусід розповідав, що кавоварка його так покусала, що він два місяці був на лікарняному, а кавоварку гицелі пов’язали.
 
О такеє то буває.
© Tutanhamon [26.08.2012] | Переглядів: 2052

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook