для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Таємниця серіялу "Сімпсони"


Таємниця серіялу
Вітаю, колеги!
 
На "Дурдомі" мені часто вказують на мій молодий вік і називають дитям. Що ж, це цілком заслужено. Я навіть маю привід цим пишатися.
Адже ніхто з вас, дорослих, навідміну від дитини не поцікавиться, нащо прибирати мультики з телеефіру.
Досі думаєте, що міністерство цікавить розумовий розвиток малих українців і україночок? Та єжу понятно, що українські діти цікавлять їх найменше!
А в чомуж тоді річ?
 
Про "Лунтіка", "Машу і Мєдвєдєва Мєдвєдя", "Шрека" , "Телепузиків" і т.д. і т.п. я промовчу. Їх лишень намотало на маховик репресій. До того ж "Телепузиків" і "Боба Губка" збирались прибрати ще за папєрєдніків. А тут вони просто необхідні для масовки. Щоб відволікти від головного- від таємниці серіялу "Сімпсони"
 
То я продовжу про "Сімпсонів". Специфіка цього серіялу така, що час від часу автори його переплітають з реальністю. А саме- в серіялі з'являються реальні люди, відтворюються історичні події. Це, вочевидь, мало наближувати, за задумом авторів, Сімпсонів до нас. Адже з роками вони перестали бути "середньостатистичною сім'єю", якою були на початку серіалу.
 
То от. У новому сезоні з'являється новий персонаж. І хто б ви думали цей персонаж? Та НАШ ГАРЯЧОЛЮБІМИЙ ПРЕЗИДЕНТ, трясця його!

От і вся розгадка отієї таємничої і раптової критики на адресу мультиків, серед яких "Сімпсони".
Тепер американська жовтошкіра сім'я приєдналась до таких борців проти режиму, як автори футболок "Спасибо жителям..." і бабця з котом.
Отакеє от, малятка! Скандалі, інтрігі, розслєдуванія!durdom
 
http://t-h-e-simpsons.ru/index/simpsony_23_sezon_1_serija_the_simpsons_23_season_1_episode_hd_smotret_onlajn_online/0-566
© @ндрійко [20.08.2012] | Переглядів: 4821

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook