для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЕКСкіз-перFEMENS)))


ЕКСкіз-перFEMENS)))
   І ось настав день виборів.
 
   Нікола Яновіч зранку встав "не з тієї ноги".
   По дорозі на виборчу дільницю перед кортежем пробігла бабка з котом. Нікола Яновіч, про всяк випадок, поплював через плече і наказав водієві повертати у сусідній провулок. Поки перекривали рух там - попереду на дорозі хтось написав гігантськими літерами "Азарову сюди" і вивів жирнючу стрілку до каналізаційного люку...
   Таким чином на дільницю, що розміщувалася у престижній гімназії, прибули із запізненням на декілька годин, тому журналісти були добряче роздратовані. А що таке роздратований журналіст? Це готова "апазіція", це половина катастрофи - пси демократії, які вдесятеро пильніше наглядатимуть щоб не допустити фальсифікацій. А як без них?!
   Біля входу топталася прибиральниця з пустими відрами, яку просили до зали голосування поки не потикатися. Азаров втрачав залишки витриманості, з останніх сил повторюючи про себе, що ще не все втрачено, що це лише забобони і, що в них ще є головний козир. Але "головний козир", голова комісії, сидів з кислою міною, виставивши поперед себе обидві руки в гіпсі. В Ніколи Яновіча підкосилися ноги - хтось їх випередив, нахабно позбавивши останнього козира. У "без п'яти хвилин екс-прем'єра" у мозку вже вималювалася картина провалу - доведеться рятувати кампанію нестандартними методами, вся надія, як завжди, на нього. Азаров Нікола Яновіч сховався за найближчими дверима, вдягнув на голову віночок з колосків, який висів над шкільною дошкою, рванув з себе костюм, скинув краватку, зірвав сорочку і вивів чорнильною ручкою на волохатих грудях те єдине протестне слово, яке чув найчастіше: "ГЕТЬ!"
   В такому вигляді він ввірвався до зали для голосування. Він скакав і щось голосно верещав, як йому здавалося, українською мовою. Присутні отетеріло на нього витріщалися. В правоохороних органів звично спрацював один з основних інстинктів - самозбереження і вони закам'яніли, сором'язливо заплющивши очі. Щоб завершити зрив виборів прем'єр-міністр демонстративно помочився в урну з бюлетенями, і, не стримавшись, звично вигукнув: "Да пашлі ви всє!". Чим і видав себе остаточно.
..."Таки не место вебкамерам на выборах", - запізніло картав себе  за надмірну демократичність АНЯ.
 

перед цим: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/15210.phtml
© Юлія Полюхович [20.08.2012] | Переглядів: 3122
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook