для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я ХОЧУ ЗРОЗУМІТИ!


Я ХОЧУ ЗРОЗУМІТИ!
http://ua-today.com/modules/myarticles/article_storyid_52436.html
"Согласно данным исследования, которые были презентованы руководителем Research & Branding Group Евгением Копатько, если бы в ближайшее время состоялись выборы в Верховную Раду, то за Партию регионов проголосовали бы 20,2% от всех опрошенных, за Объединенную оппозицию – 18,6%, "УДАР" – 9,9% и КПУ – 8,3%."
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1384707-opros-gruppy-vedushchih-sociologov-batkivshchina-operezhaet-partiyu-regionov
  "Респондентов спросили, за кого они бы проголосовали на выборах Рады, если бы в избирательный бюллетень были включены перечисленные партии.
5% барьер преодолевают следующие партии: Батьківщина - 19,6%, ПР - 19%, УДАР - 9,5% иКПУ - 7,5% .
Также за партии Украина - Вперед! проголосовали бы 3,5% опрошенных, Всеукраинское объединение Свобода - 3,2%, Народную партию - 1,1%, Наша Украина - 0,6%, Радикальную партию - 0,4%."
 
   Це дві інформації з абсолютно різних джерел! І від зовсім різних, по своїх політичних уподобаннях соціологів! Можна довго обговорювати вірогідність чи правдивість цих результатів. Та я не про це. Шановні ДДшники,  як і в одному так і в іншому висновку соціологів, мене щиро дивує лише одне – за ПР збираються проголосувати приблизно біля 20 відсотків виборців. А це значить - дуже і дуже багато! І знаєте, а мене, правда, щиро дивує, яка велика кількість людей буде голосувати за ПР. Вони сліпі? Чи може їх таки наздогнало покращення? Ну не вірю я, що їм так добре живеться! Вони що не бачать росту цін, не бачать різкого падіння рівня життя, не бачать росту тарифів? Вони живуть не в тих містах, їздять не тими дорогами, їх діти не ходять в ті ж садочки чи школи, вони в кінці кінців, дихають іншим повітрям чи п'ють іншу воду? Про такі ефемерні для них речі як свобода законність демократія я не говорю. ВОНИ що не бачать себе в цьому світі? Що з НИМИ? Чи може це із нами щось не так? Може це ми сліпі і не бачимо того всього що бачать ВОНИ???
От і змушений звертатись із питанням до ВАС, до вас усіх – хто ці люди? Що чи хто змушує їх робити саме такий вибір? Що позитивного вони чекають від СВОГО вибору? Який подальший розвиток і шлях України потрібен САМЕ їм? Шановний персонал ДД мені правда дуже важливо почути ВАШУ думку! Тому що ….Head about a wall Правда, в голові не вкладається!!!
© antanta [17.08.2012] | Переглядів: 2839
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook