для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ОТСТОЙ


ОТСТОЙ
Удивительно, люди сквернословят с утра до вечера, но если они слышат по радио, как выражается знакомый, уважаемый человек, как он после каждой фразы вставляет “иди в жопу”, то чувствуют себя глубоко оскорбленными

Милан Кундера. "Невыносимая лёгкость бытия"

 
[
 
Була в бані. Не вперше, але й не шкодую про те перебування. Баня – то символ очищення від усякої скверни. Хотілося випорхнути звідти білою, стріпуючи крильцями подібно білому лебедю. Не вийшло...Завадили. Хто ? Ви !
Ви, шановні колеги, ті, що в бані не сиділи, а грішили й друкували на ДД свої нєтлєнкі.
 
Моє ІМХО не має на меті «вияснєніє оношеній», бо я –
 
1. є алергіком до подібних «вияснєній»
2. відносин як таких у мене на ДД не густо.
 
До чого веду ? Ага, до цнотливості. Якої тут ні у кого – окрім хіба що Шрайка – давно немає. Сайт ДД, що є майже політичною  тусовкою, ту цнотливість не міг зберегти за принципом. Крім того, деякі з моїх шановних колег докладають чималих зусиль, щоб проліферація бактерій вульгарщини й сексизму на сайті набирала темпи.
 
Сидячи в бані на лаві запасних, довелось червоніти за колег, яких шанований багатьма експерт ІКС поливав, ніби з шлангу, грязюкою. Та й у його ІМХО (ах) дуже часто зустрічаються варіації славних слів на «х», на «г» та інших словарних «задротів» (креатив eксперта ІКС).
Я вимушена заборонити собі цитувати  «священнослів*я» від колег, бо тоді моє ІМХО втрачає сенс.
Можливо, на сайті колеги вже змирились зустрічати ти словесні перчики у фірмовій упаковці того, хто принципово не носить шаровар. Можливо, навіть призвичаїлись до того.
Страшно уявити, можливо вони ВЖЕ навіть потребують того сумнівного етеру на сайті ?
Бо не даремно ж інший шановний запальний колега вдарив на ДД кунілінгвіститного чи то гопака, чи то камаринського, чи то пройшовся по клятих драченятах куні-частушками ?
Як би там не було, але жіноча ложа ДД палко йому аплодувала. Не всі, правда, але було, було...
Мене той захват трохи засмутив й здивував. Сотні, тисячі відвідувачів зазирають на ДД щоденно, а тому мені соромно, які «перли» вони можуть віднайти у наших ІМХО та коментарях. Бо ДД - то марка. Сподіваюсь, марка Якості. Тренд.
Ок, ок, я знаю, що ви мені можене дорікнути – мовляв, не Вам, Женераль, засмучуватись тими проблемами, які й проблемами не є на тлі інших Проблем. А чому б і не мені ? Так, мої коменти часто емоційні, насичені епітетами, модернізмами – моїми )) – але не вульгарщиною, що пече вуха.
 
Мені соромно, що наш сайт може перетворитися на міні-площадку тих, що зветься люмпен-пролетаріатом, покидьками. З їх поглядами, з їх вибором, з ЇХ ЯЗИКОМ. Обережно – люмпен-пролетарій – то заразно. Не зчуєтеся, як за тими «х» і «г» тихенько прийде Його Величність ОТСТОЙ. У почуттях, світосприйнятті, мові...  ОТСТОЙ, що потроху замістить собою Честь і Естетику буття.
© Général [17.08.2012] | Переглядів: 3014

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook