для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом - 10. Ювілейний випуск або "не дай ему замерзнуть!"


Сльом - 10. Ювілейний випуск або
   Доброго ранку, шановні колеги! За підсумками голосування  ( щоправда, явка виборців була низькою, але правилами це не забороняється і в бою кожен солдат на вагу золота) http://durdom.in.ua/uk/main/article_edit/article_id/15300.phtml перше місце посіла наступна тема  Чечетов про підступи опозиції та її провину за результати Олімпіади в Лондоні за класичною формулою стосовно «невістки» http://censor.net.ua/resonance/214547/olimpiada2012_eto_lichnaya_zasluga_viktor_fedorovicha
Як відомо, за совєцьких часів усі успіхи країни були заслугою «руководящей и направляющей роли родной коммунистической партии), а роль невістки, відповідальної за промахи та «отдельные недостатки» відводилася «агентам мирового империализма» та «злопыхателям всех мастей».
 
Тепер, на щастя правлячого режиму та його маріонеток (вибачте, знову совєцький штамп) є опозиція й саме в її бік герой статті направляє свій «перст указующий». До речі, чи не пора пану Чечетову застрахувати свій «семафор», як сідниці Дженіфер Лопес?
 
Правила конкурсу, які всі й без того добре знають, можна прочитати тут http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/15225.phtml
 
Конкурс стартує о 10.30 сьогодні, в середу й триває 2 доби. Підсумки підбиваються в п*ятницю вранці. Сподіваюся на активність  поетів та «примкнувших к ним» «рифмоплетов».
Усім зичу успіхів, творчої наснаги й щедрої на натхнення музи (чи муза).
Окремий заклик до засновника конкурсу «Не дай ему замерзнуть!», тобто засохнути на корню, здохнути в пуп*янку, бо доля конкурсу залежить від активності учасників, які живлять його свіжими поточками своєї  віршованої думки.  Отже, запрягай, гаття! Поїхали!
© pinocolada [15.08.2012] | Переглядів: 2994

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook