для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Війна в завершальній фазі


Війна в завершальній фазі
А що – хочете сказати, рИгіонали не послідовні чи діять всупереч своїм деклараціям?
 
Та ні – все чесно. Казали що збудують нову країну? Казали! Збудували? Ну, майже, ще трішечки залишилося. І постане в усій красі країна Паханатія – покруч радянського союзу епохи Сталіна і дикого капіталізму. І нехай кине в мене Конституцією України той, хто скаже, що це буде не нова країна.
 
Покращення відбувається? Відбувається! А що лишень для самої сім’ї верховного Пахана і, так би мовити, ПеРдоеліти, так ніхто ж не обіцяв покращення для всіх. Обіцяли вже покращення сьогодні… Для людей… А ми з вами лохокторат.
 
Обіцяли почути кожного? А хто сказав, що не почули? Уважно вислухали навіть. Як про щось подібне сказав Великий Жванецький «Не скажу, что кому то помог, но выслушал всех внимательно.».
 
Точнісінько як Янукович лохуватих  інтєлігєнтів та інших драчів в Криму. Уважно слухав, кивав важкою головою, плямкав, сопів. А в результаті? І ніхто не скаже, що він їх не почув. Просто зробив так, як з самого початку було задумано. В Кремлі.
 
Чули анекдот з цього приводу? Якщо ні то слухайте:
 
«Телефонує Путін Януковичу й питає: «Ти уже падпісал закон а язикє?».
На що Янукович відповідає: «Нєт. Жду Драча.»
«А ти нє драчі, а падпісивай!» - повчає Путін».
 
Програма по знищенню України набирає обертів. Фактично неприхована війна проти всього українського увійшла в завершальну фазу. Безсоромна, безжальна і безпардонна війна.
 
І марно тішити себе надією, що Західна Україна зможе встояти в цій війні. Якщо їх залишити при владі, вони доберуться й сюди, щоб знищити останній форпост українства в світі.
 
Тому треба голосувати не так за когось, як проти них. Бо це останній бій за Україну. Не як за географічне утворення, а за Українську Державу.
 
P.S. Дякую spectator2 за малюнок
© R`n`R [11.08.2012] | Переглядів: 9678

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook