для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ще раз про вибори


Ще раз про вибори
Ось ми всі такі розумні, опозиційні, так добре уткнувши свої розпухлі животи в клавіатуру, клацать по ній, строчачи революційні відозви. А життя трохи інша і якщо, не дай боже, прийдуть вони до влади, а це цілком можливо, нам, про свою країну залишиться тільки мріяти. Є добрий приклад. Була чудова країна Білорусь, зі своїм гімном, прапором, символікою. Прийшов бацька, і як не дивно,  цілком законним шляхом. А що потім стало. Плюшеві ведмеді заборонені, виявляється це є символ свободи, старим пенсіонерам вхід до центру міста - заборонений, навіть кажуть, що для бацьки зробили окрему географічну карту, на якій відсутні Англія з її столицею, а по місту знищують всі нагадування про те, що існує така країна.
 
На нас, українців,  в недалекому майбутньому чекає то ж саме. Комуняки хочуть начебто провести референдум про герб, прапор і гімн нашої держави, мотивуючи це тим, що це символи фашистські. Нехай вони про це кажуть Росії, яка зі своїм прапором воювала спільно з німецькими військами проти радянських військ, і що цікаво, генерали армії Власова, зараз дуже шановані люди в Росії і їм ставлять пам'ятники   http://scepsis.ru/library/id_1400.html
 
І Ви що вважаєте, Ригональная банда, коли прийде до влади, вона буде чинити опір комуністам в питанні прапора, герба та гімна?  Вони виросли з одного кореня, і у них по іншому бути не може. Їх об'єднує ненависть до України і до всього українського. Їх пахан зробив вигляд, що він прислухається до думки ющенківської інтелігенції. Та він плюнув на них та ще смачно розтер ногою. Не встигла за ними зачинитися двері, як він вже підписав цей закон, а може навіть раніше. І що ми маємо очікувати від цієї влади чогось іншого?
 
Подивіться, що коїтся по всій Україні. Якщо ти хоч трохи опозиційний, то чекай або бандитів, або міліцію, хоча, як на теперішній час, це одне і теж. До чого вже маразм дійшов, Юля, яка  прикута до ліжка, виявляється побила двометрового 130 кілограмового горилу, у якого кулак завбільш її голови.  Але прокуратора на повному серйозі зводить чергову кримінальну справу і оре на весь білий світ, яка вона симулянтка .
 
Чесний громадянин України, побачивши макові і конопляні поля, зробив світлини ціх полів і з заявою пішов у міліцію. На наступний день його знайшли мертвим, тіло все синє від синців і виламані ноги, а міліція каже, що він сам собі взяв і тай помер. А ручки наші ось вони, чисті.
 
Так званий «губернатор» Папієв привселюдно заявляє, що хто не буде голосувати за ПР, тому відріжуть газ. А правоохоронні органи цього не чують. Їм це не треба.
 
Купили десь кілька штук «швидких допомог» за рахунок бюджету, а обклеїли їх нашлепками, що це зробила партія регіонів. І так скрізь, по всій Україні.
 
Навіть тепер, питає якийсь кореспондент у жителя Донецька:
 
«Ну як живете тут?»
 
«Погано, ці злодії з Пр вже допекли».
 
«Так що не будете за них голосувати?»
 
«Як так не будемо? Будемо! А за кого, за цю воровкасучкаблох»?     От і вся розповідь.
 
І ця ідіотська задумка про відеокамери на дільницях. ВЕБ камери мають досить низьку здатність до чіткого зображення з маленькими деталями. Вони можуть помітити бійку на дільниці, але перекладку бюлетенів з однієї стопки в іншу, ніколи не побачать, тим більше, лічильники, особливо ригоональние, зовсім не будуть зацікавлені в цьому. Але грошей хтось заробив на цьому неміряно.
 
А що робити? Я сподіваюся що моє маленьке ІМХО буде однією з тих краплин, які як відомо і камінь точать. Але найбільша допомогу всім нам на цьому етапі буде те, це ми повинні прийти на виборчі дільниці. Чим менше нас буде, тим краще для них. Якщо всупереч нашим очікуванням і паралельним підрахунками та екзит-полам, ригі все одно виграють, єдино що залишиться-це війна. Буде багато крові, вони добровільно владу не віддадуть, але, якщо ми переможемо, то гідра комунорегіоналов ніколи не підніме голову.
 
Слава Україні!
© Tutanhamon [10.08.2012] | Переглядів: 1881

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook