пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не нужен Вам берег Турецкий


Не нужен Вам берег Турецкий
Недавно на ДД було ІМХО з назвою "Не нужен Вам берег Турецкий" написаний "експертом " з міжнародного права, "юридичним консультантом" іноземців та наших громадян та просто психологом і журналістом ( і по-сумісництву модельєром).
Повернемось до даної статті. Історії чесно кажучи висмоктані  не з пальця, а навіть не знаю звідки...
Поясню:
перша історія
stefania [28.07.2012]
Недавно ко мне обратилась женщина с просьбой помочь ей воссоединиться с мужем и тремя сыновьями, которые несколько лет назад уехали в Германию по немецкой линии.  Чтобы получить разрешение на ПМЖ, семье понадобилось лишь полгода. Мать семейный совет решил оставить в Украине на год, чтобы она успела оформить пенсию, продать квартиру и решить остальные организационные проблемы. Пока она оформляла слегка (на пол года) убегающую от нее пенсию, пока продавала квартиру, в Германии вышел закон о том, что вид на жительство может получить человек, сдавший экзамен на знание немецкого языка. А вот с языком у несчастной женщины не заладилось. Несколько раз пыталась пройти тест, и все безрезультатно. Так и живет одна в чужой, съемной квартире. В гости не пускают потому, что она пытается выехать на ПМЖ, а одно, по европейским законам, противоречит другому. Из четверых членов семьи работает на чужбине лишь старший сын, вот он и имел возможность несколько раз проведать мать. Бедная одинокая (при большой семье!) женщина стучится во все двери, рассчитывая на помощь, но пока безуспешно.
Воз"єднання сім"ї і виїзд на ПМЖ це різні речі і різні процедури отримання дозволу.
На воз"єднання сім"ї родичі беруть дозвіл в країні , де вони знаходяться ( в даному випадку в Німеччині і тоді не потрібно ніякого тесту на знання мови (хоча знання мови це ДУЖЕ необхідна річ і лише росіяни ЗАВЖДИ не хочуть вчити мови країн куди вони виїзджають)
На ПМЖ є інші правила і Вам Фукер дав досить об"ємну відповідь як має бути і як чудять "наші".( перший раз я був згоден з тим, що пише фукер)
Друга історія, то взагалі "шедевр"
stefania [28.07.2012]
-Ага, так Вы были в шенгене?
   - Да,- согласилась девушка,- у меня была итальянская виза.
   -А я подозреваю, что Вы МОГЛИ?!! нелегально побывать в Греции.
   Для тех, кто не замарачивается изучением правил шенгенской зоны должна объяснить, что определить по такой  визе, где человек был невозможно, да и не надо, так как по закону можно быть в любой. Подозревать, что вице-консулу это неизвестно, совсем не корректно. Это был коварный план. Девушка не солоно хлебавши возвращается восвояси, а изумленный муж через несколько дней получает уведомление о том, что ему надлежит заплатить большой штраф за то, что его жена тайком посещала до их знакомства его страну. Он слушает сумбурные объяснения любимой женщины о том, что она не в чем не виновата, но в его европейской голове не умещается, как вице-консул его страны может врать и зачем.
Ну тут взагалі весело...
по-перше наявність Шенгенської візи ( в даному випадку Італійської) дозволяє вільне пересування по ВСІМ країнам Шенгенської зони і НЕ МОЖЕ  трактуватись як НЕЛЕГАЛЬНЕ перебування !!! ( такі елементарні речі "експерти" міжнародного права повинні знати).
По друге, якщо б навіть та дівчина і відвідала НЕЛЕГАЛЬНО Грецію, то ні їй ні її чоловіку за це НЕ МОЖЕ бути (навіть якщо є докази) ніякого штрафу чи покарання( якщо вона виїхала САМА з Греції і не була затримана там поліцією), бо згідно директив 2009 року Європейського Союзу Це не рахується порушенням, якщо людина САМА і ДОБРОВІЛЬНО виїхала з цієї країни ( а не була там затримана чи депортована). Скажу більше такій людині навіть в аеропорту( коли вона відлітає додому з країни шенгена)  прикордонна поліція(паспортний контроль) НЕ ПОВИННІ ставити в паспорт печать депортації, бо людина САМА покидає їх країну. Тобто в аеропорту і при наявності білета на повернення НАВІТЬ нелегалам вже не світить депортація і різні санкції.
Ці директиви було власне і прийнято, щоб спонукати нелегалів САМИМ покидати країни Єврозони для уникнення депортації.
Я лише не розумію НАВІЩО вигадувати такі історії і НАВІЩО їх розповсюджувати???
Хоча в принципі Дурдом є Дурдом і комусь такі макаронні вироби подобаються...
pardon
© vovchyk [04.08.2012] | Переглядів: 1645

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook