пароль
пам’ятати
[uk] ru

Цирк одного клоуна.


Цирк одного клоуна.
  Напевно більшість читачів погодяться зі мною, що коли виходиш після циркової вистави з цирку, то в голові залишається лише одне - було смішно!  Мавпи, собаки, акробати, тигри, коні, клоуни все змішується в голові після вистави. Але було смішно.
 
  Це був такий собі вступ. Тепер про політ.цирк.
 
  Напевно більшість з нас ще пам'ятають такого собі журналіста Піховшика, і то, як починались його політ. програми на ТБ. І чим це все закінчилось ?
 
  Напевно більшість з нас ще пам'ятають таких собі Джангірова та Корчинського та їх політ. коментарі у вигляді відвертої брехні та перекручування в їхніх же програмках і знову на ТБ. І чим це все закінчилось ?
 
У них, тих журнашлюшок, була головна мета - посіяти в головах глядачів (потепційних виборців) хаос, зневіру. Навіщо вони це робили і  хто іх на такий деструктив благословляв та направляв, то вже тепер напевно і не головне. Свою "роботу" вони зробили. Тепер вони вже давно "трупи" і в журналістиці і в свідомості людей.
 
  І от тепер ми можемо спостерігати "політ-клуб" Віталія Портникова на одиному єдиному канал ТВі, де ще можно було почути інші ніж "провладні" думки. Для об'єктивності треба сказати, що журналіст Портников відомий, і його статті та дописи завжди були цікавими і актуальними. Але статті та дописи -  то лише набір літер, якій несе певний зміст. І за тими літерами не зовсім видно постаті автора.
 
  А тепер до Портникова - ведучого телепрограми "політ-клуб". Здавалось би, що розумна та освітчена людина Віталій, але чому така манера вести програму. Навіщо таке кривляння та клоунада від нього ? Що він хоче всім нам довести ?
  У мене таке враження, що я бачу людину, яка дуже високої думки про себе, яку не запросило до себе в списки жодне політичне об'єднання, і тому ВІн, такий весь недооцінений, ображений, а тому і "поливає"  він всіх своїм розумом. Якщо хтось з читачів, хто дивився цей "політ-клуб"  і побачив там конструктив, то прошу в своїх коментах поділитись.
 
  Остання передача з ведучим В. Портниковим (1.08.2012.) - то був "цирк одного клоуна"  таке моє особисте враження. Жодного конструктива від того "політ-клуба", кривляння ведучого, перебивання виступаючих, які намагались висловитись.
Так, може і неподобаються тобі думки інших, але ти ведучій, профі журналістської справи. Будь того гідним.
Кажу відверто. Я не можу зрозуміти мету, ціль та завдання телепередачі "політ-клуб" з В. Портніковим.
Поки що я бачу  в діях ведучого програми "політ-клуб" В.Портникова намагання внести хаос в думки телеглядачів, намагання зруйнувати конструктив висловів запрошених гостей.
 
р.с.
Про те, що в КОЖНІЙ своїй передачі "політ-клуб" Портников  намагається підкреслити своє особисте негативне ставлення  до лідера опозиції Ю.Тимошенко то я вже промовчу. То його право.
Але навіщо він це так цілеспрямовано робить ????? питання поки що  без відповіді.
р.р.с.
Якщо в інших кісло-шустрих клубах одразу помітно замовників та ляльководів, то тут ...  НЕВЖЕ І ТУТ ?
© Захар Беркут. [02.08.2012] | Переглядів: 2922

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати