для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А Олеся шкода


А Олеся шкода
Мова йде про той «проект», про який я мав честь розповісти спільнота ще на початку його польоту: про «Часників». Чи про «Часник» (один). Коротше, про «Чесно».
 
Так от. Все почалося з того, що я побачив сюжет про обурення знаного члена опозиції Олеся Донія щодо того, як нечесно оцінив його проект «Чесно». Цей сюжет ось тут.
 
«Якщо вже Доній застогнав – щось тут нечисто», –  вирішив я і захотів перебрати на ЧЕСНОметрі кількох десятків народних обранців.
 
Ось що вийшло: 100-відсоткових НАРОДНИХ  ДЕПУТАТІВ – двоє: Василь Деревляний (БЮТ, балотується за списками ОО під номером 36) і Володимир Лановий (НУ-НС, у нових списках я його не знайшов).
 
Решта – це повний «підпиздесь і підпиздесь» (як мер Сум казав).
 
Жоден з депутатів не порушував прав і свобод людини. Воно й так. Їхня «праця» – то суцільне небажання порушити наші права і травмувати при цьому нашу психіку. Минаємо цей нікому не потрібний критерій.
 
Далі.  Щоб був наскрізь чесним і порядним, але трошки «не вписався» у такий критерій, як «Незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців» – теж жодного співпадіння. Значить, у кожного з нардепУків  щось таки було. Або техніка бреше.
 
Якщо замість попередньої комбінації чеснот депутатів змінити критерій на «Непричетність до корупційних дій» – тут три номінанта: Олександр Гудима (БЮТ, зараз у списку не знайшов, може піде по мажоритарці), Кирило Куликов (НУ-НС, у списку ОО нема, де він є – не шукав) та Юрій Стець (колега попереднього учасника, в ОО буде під № 63).  Поки що всі «корінці» йдуть із партій та блоків, які зараз позиціонують себе опозиційними.
 
Включивши до пошуку фільтром критерій «Прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя», знаходимо 4 депутатів, двоє яких – з Блоку Литвина, один – з Партії регіонів, ще один – з НУНС. Але глянувши, за якими критеріями формували цей критерій (вибачте за тавтологію), я заспокоївся: виявляється, щоб система видала тебе як злісного ухиляльника (чи то пак «уклоніста»), потрібна лише така дрібниця, як ненадання вчасно на пропозицію руху «Чесно» своєї декларації про доходи. Фігня, коротше кажучи.
 
Не буду красти ваш час та увагу, «уважаемые читатели-собеседники», як каже Вікторія Андрєєва з «ОРД». Скажу лише, що (увага!) всі вони – таки ОДНАКОВІ smile3. За виключенням двох перших, але я про них ніколи би не дізнався, адже їх ніде не було ні видно, ні чутно. Березовець (є такий модний експерт-політолог) сказав, що «регіонам» напружуватися не потрібно, ЧЕСНОметр сам усе зробить.
 
Наостанок. Не знаю, що хотів сказати Дончанін у своєму ІМХО, поставивши в кінці ролик з незабутніми «Виборами» Шнура і «Ленінграду»?
 
«И вот настал великий день -
Мне дали в руки бюлютень.
Беру и ставлю крестик, эээх!
Я голосую ПРОТИВ ВСЕХ.
Ээээээгэээй, с козлами не играю.
Ээээээгэээй, я вас не выбираю.
Ээээээгэээй, идет голосование.
Ээээээгэээй!»
 
Чувак явно не ділить депутатів на своїх чи чужих.
 
І кінцівку, кінцівку пісні всі пам’ятають?..  Добраніч! smile3
© Octopus [31.07.2012] | Переглядів: 2046
Мітки: #Доний 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.8/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook