пароль
пам’ятати
[uk] ru

ГЛИБОКА ПОДЯКА ПРЕЗИДЕНТУ.


ГЛИБОКА ПОДЯКА ПРЕЗИДЕНТУ.
Як справжній український патріот, переконаний націоналіст, дуже дивуюся кампанії, розв’язаній проти нашого президента з боку офіційних патріотів в особі керівників партій і рухів «Свободи», «Фронту змін», «Батьківщини» ,НРУ, КУНу та інших. В чому лише не звинувачують чомусь малошановного , великого за габаритами і малого справами Віктора Федоровича Януковича. (Можна говорити  і «Януковича Віктора Федоровича», але перший варіант кращий. Те , що він Віктор- це точно, а от чи Янукович- то лише його мама знає).
Але не про це мова. Давайте аналізувати , використовуючи об’єктивні критерії, рівень патріотизму нашого президента. Попередники його кудись прагнули, шукали, пролізали. Кравчук в масони вступив, Кучму в купі євреїв впізнати не можна було, Ющенко дуже європейцем стати хтів(і всіх туди тягнув). А цей міцно до України приріс, задовольняється зовсім малим- Межигір’ям.На олімпіаду кликали- ледве відпросився. Навіть в Росію їздити перестав. Кажуть і на робочому місці скоро з’являтися перестане- людям мішати не хоче.  
Звернім увагу на ідейну переконаність, політичну послідовність. Депутати, президенти, чиновники і чиновнички наші де вже не були. З КП починали(СС просто не застали), СДПУ(о) підримували,  на «Нашу Україну» молилися,в регіони перейшли, з ПР виходять. Нашому гаранту ідеологія по фіг . Ідеологи біля нього гуртуються, під нього творять. Слова на льоту ловлять. А там кожне - перлина. Цілий світ по тижнях коментує. Книги він пише. Правда ще жодної з часу букваря не прочитав. Та для письменника це не суттєво. Нема потреби такій людині мати певну зачерствілу ідеологію і йти в партію. Для нього партія це гра в очко, секу. На преферанс і покер інтелекту шкода, а може й не вистачить.
Про народ піклування дійшло до найвищого рівня. Критикують, що малину із-за кордону по 600грн купують для втішання смаку пана Віктора. На машинах дорогих закордонних він їздить. І це сприймається суспільством як аргумент проти президента. А якщо пригадати, що  у нас всім керує ринок, то поява такого потужного споживача на нашому українському базарі привела б до небаченого зростання цін і негативно би відбилась на суспільстві в цілому. Хто б тоді зміг купити нашу малину, машину, чудовий костюм чи навіть колготки від українського виробника! І на ринку продажу В.Ф.Янукович не пасе задніх. Відомо, що часом продати щось буває складніше ніж виробити. Пригадайте проблему з сирами від українських виробників. Порошенко,до чого вже вмілий спец, не може покращити ситуацію. А президент з легкістю продає Севастополь, якусь протоку, непотрібні нікому труби. Більш вміло лише Л.М.Кравчук зумів продати Чорноморське пароплавство.
Часто гарант наш в своїй роботі використовує методику від протилежного, яка свідчить про його глибоку обізнаність з математикою і , можливо, є основою його проффесорської діяльності. (Передостаннє слово є здобутком філологічної думки новітньої України) Попередні президенти проголошували незалежність, приймали Конституцію, будували меморіали. Цей ліквідовує ознаки незалежності, ігнорує право, руйнує історію і досягає небаченого росту національних настроїв. Геній не гній. Чи навпаки.
В фінансовій сфері теж здобутки неймовірні. Талони, купони, бартер відійшли в минуле і не мають право на відновлення. Засіб від кризи в наш час- офшор. Кажуть, мільярди вивезені за кордон. Але ж велика грошова маса породжує інфляцію. Тому і хвилюють президента  офшорні зони. Заодно, є надія, Кіпр доведуть до дефолту, скуплять його і приєднають до України на правах автономії. На зиму туди переїжджати будемо щоб Росії за газ не платити.
Звинувачують голову держави в непомірних апетитах щодо майна державного. По –перше він його нікуди не вивозить. Довірити чужим народне - рука мне піднімається. Національна еліта не дозріла. А синочки виросли. Висновок і методика дії напрошуються самі.
Як бачите, все продумано, все красиво і патріотично. Лиш би ніхто не мішав.
Всіх , хто пристає на зроблені мною висновки, прошу палко підтримувати нашого Віктора Ф.Я. і не дати націоналістам і всяким патріотам зводити наклеп на достойну людину лише з причин дещо нестандартного його правління.
Йому самому і його сімейству пропонується ,про всяк випадок ,знайти країну можливого наступного місця проживання та економічного експериментування . Це не для втечі, а лише з метою запобігти втраті безцінного і такого мало потрібного досвіду .
 
лише для durdom
© ФВМ [29.07.2012] | Переглядів: 3261
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook