для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що день прийдешній нам готує


Що день прийдешній нам готує
Шановні друзі, може я щось недорозумію, або у мене з арифметикою погано. Слухаю по телевізору інколи бадьорі заяви Яценюка, Соболєва та інших, про те, що у нас це останній бій і ми переможемо бандитський режим, і наведемо в країні порядок. Слухаю і радію, що в кінці кінців, країна почне працювати, щось буде виробляти і почне поліпшуватися, хоч потроху, але постійно, наш спільний соціальний рівень. Що у мажорів відберуть їх машини, а Межгірья перетворять на дитячий санаторій. Що виженуть всіх суддів, і на їх місце, на конкурсній основі, вибере народ, саме народ, тих суддів, які будуть судити за буквою закону, а не за дзвінком, або за гроші. Розженуть прокуратуру з міліцією, і знову ж строго на конкурсній основі, почнуть набирати нових, і якщо вага капітана або майора буде менше 80 кг, при зрості 180, і він буде в змозі без оглядки на калькулятор знати таблицю множення, а також, не кажучи навіть про закони, буде знати і виконувати основні положення з 10 заповідей, то тоді його можна буде взяти знову на роботу в органи.
 
А що фактично виходить. Відкриваємо інет і бачимо. Заява лідера опозиції Яценюка, що вони припускають узяти по пропорційної 90-100 мандатів, як я розумію з арифметики Пупкіна, це явно менше потрібних 126 мандатів. Добре, подивимося, що можуть принести в скарбничку інші. «Удар», якщо пройде, то може взяти максимум 30 мандатів, але це, не дуже впевнений плюс, тому що невідомо, чию сторону Кличко прийме після входження в Раду. «Свобода», якщо зайде, то може дати максимум 20 мандатів. Отже, беремо калькулятор і рахуємо по максимуму (хоча завжди виходить по мінімуму). Об `єднанна опозиція по пропорційнійі може взяти залізних 120 мандатів і під питанням ще 30. Разом 150 мандатів.
За одномантдатним округах картина взагалі гнітюча. Практично ні в одному окрузі, крім мабуть Фаріон від «Свободи», на найближчому гобрії дуже мало видно гучних і гідних людей, які зможуть перебити бабки «проффесіоналів». По одномандатних, якщо навіть візьмемо 100 мандатів, що дуже малоймовірно, у нас буде в найкращому разі 250 мандатів. Це на відкриття сесії, а скільки буде через тиждень?
 
А ще є один варіант. Після виборів, у кожному окрузі, де перемогла опозиція, який-небудь Шариков, подасть в наш, найдемократичніший суд позов, про те, що під час виборів були порушені його права! І наш справедливий суд, в особі Лауреата Шнобелівської премії за справедливість, Кірєєв, в благородному пориві вершити правосуддя, присуджує, ну звичайно ж тільки по закону, перемогу провладному кандидату. У такому варіанті, усі 450, ну може трохи менше, 449 депутатів будуть цілком легітимній і законо  обрані в парламент.
 
А тоді. Вітя - цар назавжди, потім його синочки і д.т.
 
Хоч у мене погано з арифметикою, але одне я розумію точно. Єдине, коли вибори будуть чесними, це коли ми з Вами будемо стояти з вилами за їх спинами. Крок вліво чи вправо - на вила і в каналізацію, і без усякого жаллю.27967
© Tutanhamon [25.07.2012] | Переглядів: 2324

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook