для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А хто ж буде оспівувати сало?


А хто ж буде оспівувати сало?
Чули новину? Поплавка двинули ПееРівці Київщини в кандидати по мажоритарці!  Подумав: «Зовсім хреново у них з кандидатами, якщо вже мобілізують «юного орла».
Здається, що пану Михайлу трохи «до лампочки» ці ігри в вибори, ці різні передвиборчі гони. Він любе сало, полежати в бур’янах, спочатку помилуватись кропивою за клунею, а потім скуштувати з неї зеленого борщу. Мені , як і йому, аж сльози на очі накочувались, коли він, витираючи свою скупу чоловічу сльозу , згадував рідний поріг , дуплясту грушу попід тином ,свою рідну матусю, свою сільську неньку . Потім , правда , Г.Герман повідала , що пан Михайло зображення з матусі наклеює на пляшки з оковитою, замість етикеток . Виявляється ,так набагато краще йде бізнес М.Поплавського.
Але то я думаю «ложь і клєвєта», як то кажуть зрусифіковані українці. Пані Герман завидки беруть, що людина так моцно розкрутилась. А ось її синок ну ніяк сам не може … Вона його вже і туди , і сюди, і в Міністерство, і консультантом-помічником до депутата Болдирєва з ПР, ну ніяк … Треба мати відповідний талант та вміти без мила та вазеліна робити більшість поз з «Камасутри».
Михайло Михайлович це вміє, не перший рік крутиться в першій обоймі віп-персон України!
Сьогодні ж читаю в інтернеті, що вчорашня новина - «брехня та клєвєта». Пан Присяжнюк кажуть, що «юного орла, що любе сало» ніхто і нікуди не двигав. Інших – так, двигали, а його ось – ні.
Правда Поплавський не зміг оминути цей захід у славному Вишгороді . Приїхав і був від початку та до кінця. «Але чого приїжджав, чого був, мо що хотів?» ,-  голова Київської ОДА Присяжнюк пояснити не зміг.
Розумію пана Михайла Поплавського : «Коли в суботу є вільний час, транспорт під рукою, енна кількість палива до нього, та саме внутрішнє бажання просто так прокататись до друзяків з ПР  на конференцію у Вишгород, то чому ж не з’їздити?!»
Тепер сиджу і чекаю, а що ж скаже сам «самий співучий із всіх ректорів»?  
    
© zemlekop [22.07.2012] | Переглядів: 2426

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook