пароль
пам’ятати
[uk] ru

ЛОХТОРАТ СХАВАЄТ ВСЬО !


ЛОХТОРАТ СХАВАЄТ ВСЬО !
  Все дуже складним та заплутаним не тільки в судових справах проти Тимошенко та Луценко, але взагалі у всьому, у висвітленні буденності нашого повсякденного життя намагаються робити регионали. Для чого ?
Напевно не треба бути дуже розумним, щоб зрозуміти - "чим заплутаніше, складніше, перекрученіше, брехливіше", тим краще для влади януковичів. Тим складніше розібратись пересічним - де правда, а де брехня. І це є головним для януковичів.
 
  Я хочу пару слів про "кримінальні справи" проти Ю. Тимошенко сказати, чи як кажуть - вставити свої 5 копійок. А саме, то про "справу ЄЕСУ".
 
   Процитую.
 
"  Ю.Тимошенко и ее вина в неуплате налогов" , " ... если  будет доказана ее вина в неуплате налогов, тогда европейские партнеры уже не смогут ее поддерживать и отвернутся от нее".
 
Такий головний "месідж" , який влада януковичів намагається вбити в голови свого лохторату. І треба  віддати їм належне, бо якраз це  вони  роблять ну  дуже професійно. І це без всілякого сарказму. Чого не скажеш про обіцяне "покращення життя вже сьогодні.
 
Тимошенко звинувачують у тому, що купуючи  собі  дорогі товари в 96 - 97 роках !!!! ( обов'язково влада вказує на хутро та одяг ) розраховувалась карткою банку і при цьому не сплачувала податки.  
Може хтось і не в курсі процесів "куплі-продажу", але коли ми щось купляємо, то одразу і сплачуємо ті податки, тому що вони (ті податки ) вже є в ціні товару.
 
   Але владі януковичів ну дуже хочеться царювати завжди, а тому і   необхідно знищити всіх своїх політичних оппонентів. Тому і  пускають в хід всі способи. А як відомо нам ще з часів "светлого будущего" - " для достижения цели все способы хороши"
"лохторат все схавает" - це їхня "державана" мова.
© Захар Беркут. [21.07.2012] | Переглядів: 2362

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати