для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Землю – українцям!


Землю – українцям!
Механізм примусового виділення землі та реалізації права кожного українця на отримання земельних ділянок для різних цілей – діє. Останній рік дав продуктивні результати в цьому напрямку.
Даний механізм зацікавив дуже багатьох українців. Декілька сотень з  них вже почали процес примусового виділення землі з нашою допомогою і декілька десятків вже отримали свою омріяну землю.
Більше того, цей механізм прописаний так, що кожен може без допомоги юриста зобов’язати владу виділити вам земельну ділянку, яка передбачена кожному з нас Земельним Кодексом та Конституцією.
Для того, щоб кожен міг чітко усвідомити, як саме працює наш механізм, я розпочинаю онлайн-консультації. Перші відбудуться 07 та 08 серпня.
07 серпня  в 20.00 - онлайн-консультація по механізму примусового виділення землі «Базова».
Це є безкоштовна консультація через онлайн-конферецію, в рамках якої буде пояснено базові принципи дії механізму «Право на землю». Тривалість конференції – 35 хв.  
08 серпня в 20.00 - онлайн-консультація по механізму примусового виділення землі «Детальна».
Це платна консультація через онлайн-конферецію, в рамках якої буде детально пояснено всі юридичні нюанси механізму «Право на землю» та буде роз’яснено поетапний шлях для отримання землі. Кожному учаснику буде відправлено на пошту слайд-презентацію, яка буде демонструватись під час консультації для кращого засвоєння інформації. Також буде надано код доступу до сторінки «Механізм примусового виділення землі» на моєму Блозі, на якій будуть розміщені ексклюзивні матеріали необхідні для отримання землі.
Вартість консультації – 20 грн.
Тривалість конференції – 90 хв.  
Для участі в онлайн-конференції потрібно обов’язково зареєструватись на моєму Блозі за цим посиланням - http://kravec.org/vimoga/zemlya/vebinar/. Після реєстрації кожному зареєстрованому буде вислано на електронну пошту посилання для входу у вебінарну кімнату (там буде транслюватись в прямому ефірі консультація) та код доступу у цю кімнату.
Моя мета і завдання мінімум – забезпечити 100 000 українців їхньою законною землею. В протилежному разі цю землю розберуть бізнес-групи, а ми будемо й надалі жити у маленьких коробках (квартирах) та платити непомірні комунальні платежі.
Вибір за нами, як далі жити!
 
Юрій Кравець
© vartoviy [21.07.2012] | Переглядів: 1919

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.6/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook