для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Крамола для ОО ? чи міна уповільненної дії ?


Крамола для ОО ? чи міна уповільненної дії ?
    Мені насправді стидно за себе, тобто за свою безграмотність та неосвітченість, але я тільки тепер взнав правдивий зміст отого загадкового та іншомовного -  ІМХО, в яке вже півтора року строчу свої опуси.
  Зрозумів, що ІМХО  це всього лиш - моя персональна думка. Інтуітивно я відчував, що це має бути щось коротеньке, але разом з тим написане має бути зрозумілим всім тим, хто прочитає ту мою ІМХУ. Погоджуватись чи не погоджуватись з тою  моєю ІМХОЮ читачу -  то вже вторинне. Головне - щоб імха була зрозумілою навіть тому, хто не хоче нічого розуміти.
  Звичайно, що це може бути і наукова праця чи літературний витвір різного жанру. Тут вже як кому до вподоби. Але вмеж моя ІМХА, тобто мая персональна думка, що імхи мають бути лаконічними та не дво, чи навіть часом трьох - значними.
 
     Ну і тепер, після вступу, вже до головного.
  А головна імха моя така - А може і не варто нам витрачати стільки часу та зусиль на отой процес - "об'єднання оппозициї" ?
  Ми навіть собі уявити ще не спроможні, які процеси можуть розпочатись, коли ото все різнобарвья та різношерсття зараз об'єднається та волею народу нашого потрапить до законодавчого органу, а звідти і до інших органів, і тоді почне всім показувати "свої коники".
  Можете собі уявити ?.
  З свого персонального досвіду можу робити висновок - коники будуть показувати, ще й які коники.
 
Лідерів у нації не може бути багато.
Навіть двоє лідерів одночасно майже не реально. Так, номінально може бути і більше, але той, хто насправді веде націю вперед - тільки один ( одна ).
Дехто може і декларує, що  хоче "покращувати життя" насєлєнію, але то не лідер нації.
   Погоджуйтесь, не погоджуйтесь з моєю персональною думкою, то Ваше право, яке я  не заперечую.
 
  Ну не хоче східна частина нашої держави  сприймати Тимошенко лідером, який може повести всіх вперед. Ну подобається їм "хоть и бандит, но все-таки свой". З смаками не поспориш. Тут вже треба розбиратись, в силу чого у них такі смаки та переконання з уподобаннями..
  
 
   Моя персональна думка така, що хай би кожне політичне угрупування йшло собі само на вибори, а ми, як виборці, давали б їм оцінку своїми голосами. Бо моя персональна чуйка підказує мені, що коли почнеться розподіл "корита", тоді і почнуться "коники". От тоді і може вибухнути ота міна уповільненної дії під назвою "об'єднанна". Це тільки у бандитів ієрархія та порядок з проффесіаналізьмом, бо породжені страхом перед сильним, а кожен верхній може плюнути, чи навіть дати в морду нижньому.
А у тих, хто сповідує демократію того страху нема. А тому кожен і може та хоче відчути себе головою. Але в своїй більшості ті голови виявляються безмозглі.
 
До чого тут "крамола"  спитаєте Ви ?. Тому що декому моя думка може здатись крамольною.
 
  Більше писати немає змісту. Хто хоче коментувати, прошу коментуйте. Спробую відповісти та захистити свою імху.
 
P.S.
Тут, в своїй писанині я жодним чином не закликаю до "не об'єднуватись  всі ті, хто проти януковичів".
Я більш напевно всеж спонукаю до думки  "з ким та для чого треба об'єднуватись".
© Захар Беркут. [16.07.2012] | Переглядів: 4388

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.2/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook