для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дайте нам ідейного борця...


Дайте нам ідейного борця...
      Шановна Ганно Миколаївно!
 

      Персонал нашого лікувального закладу дуже стурбований низькою кваліфікацією приставленого від партії до ДД «смотрящєго». Вимушені звернутись до Вас з відкритим листом, оскільки не можемо надалі  незворушно спостерігати, як Ваш боєць ідеологічного фронту компрометує «світлий» образ ідеологічної політ. сили, яка не покладаючи рук щоденно бореться за «пакрасчення нашого життя вже сьогодні».
 
      Ми розуміємо проблеми з кадровим потенціалом «Районів». Де ж взяти високоосвічених спікерів, які б роз’яснювали ідеологічну платформу та політичні дії партійного керівництва, якщо Ваші «матроси Желєзнякови»  «академіяв не кінчали», все більше «ходки та сходки». Але ж ДД не зовсім типове для України зібрання «лохторату», для яких «катять» такі непересічні промовці, як Чечетов, Лукьянов та Допа з Гепою. У нас тут майже «вершки інтелігенції», за невеликим винятком, і проголошувати тези «якось по дебільному» перед людьми, які спроможні в оригіналі прочитати, а й навіть перекласти Кіплінга, це неповага до Ваших потенційних виборців та агітаторів.
 
      Судіть самі. Нещодавно один з членів ДД (нєсознатєльний сцука) виклав компрометуючі світлини, завдяки перегляду яких викликались сумніви, щодо рівня Айкью прихильників ПР, та й виникало враження, що під час масових акцій Ваша партія використовує ідейних борців, а не звичайнісіньку «гапоту», так би мовити «солдатів мафії». Ваш «смотрящій» замість того щоб провести роз’яснювальну роботу проводить обмовку по Фрейду.
 
Смотрящій 13.07.2012 10:13:31
На днях заходил в свой районный комитет - надо было определить кое-что по выборам. Так как раз вручали партийные билеты новичкам. Примечательно, что тренер какой-то секции по борьбе привел всех своих пацанов (человек 30) для вручения им партбилетов в торжественной обстановке.

      Злі  язики, не тільки не пройнялись в результаті кадровими проблемами «районів», а й одразу як справжні «борзописці жовтої преси» зробили архішкідливі висновки і повісили на «світлий образ» партії ЯРЛИК. Мовляв, вся партія складається з «ідейних» БОРЦІВ у прямому розумінні цього слова. А голосувати за «кримінальне угрупування лицарів паяльника і біти» не доцільно.
Всю гілку коментарів Ви можете переглянути тут http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/14970.phtml
 
      Просимо вжити негайних і дієвих заходів задля заміни на ДД штатного «смотрящєго», оскільки тільки це дасть змогу виправити ситуацію, та відкоригувати політичні уподобання персоналу, за той короткий час, що лишився до виборів. А винуватця понизити у посаді та направити, наприклад, на Абирвалг. Все одно вони там «нєвмєняємі».
 
      В разі чого ми готові порушувати клопотання перед вищим партійним керівництвом, аж до…worthy
© инженегр [13.07.2012] | Переглядів: 3786

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook