пароль
пам’ятати
[uk] ru

Послання Української мови своїм палким прихильникам


Послання Української мови своїм палким прихильникам
Любі мої друзі! Я, звичайно, дякую всім вам за те, що ви урочисто стали докупи на спротив свавіллю хамської влади. Дивлячись, як ви маршируєте у вишиванках і голодуєте за правду, я плакала. Серйозно.
 
Але скажіть, дорогі, будьте ласкаві, хто б захистив Українську мову від вас самих? Ви ж постійно зневажаєте мною, принижуєте мене. Бо ви не хочете слухати один одного. Та й самих себе не чуєте.
 
Людоньки добрі, я не хочу бути лайкою! Не лайтеся мною! І не лайкайте чужу лайку! Майте ж елементарну повагу до своєї мови! А то як починає добродій з цигаркою в зубах спльовувати всілякі матюки про офісний планктон та вуличну бидлоту, про інтелігенцію, пациків та гопників, про гуманістів, толерастів, жидів, москалів і педерастів, про ментів, прокурорів, суддів, про олігархів, міністрів, депутатів і багатьох інших покидьків, а найбільше закрутить про обраного вами президента, такого і розтакого, що вуха в’януть! Кажете, не в’януть? Тоді з якого місця у вас ростуть вуха?!
 
Ви мене не любите, ви мене гвалтуєте! Ви не можете ні про що домовитись, окрім планів, кого ненавидіти та з кого глумитися завтра! Ви видираєте у мене серце і перетворюєте на зомбі! Ви запліднюєте мене своїм жаргоном та цими тупими «мемами», в яких більше багнюки, ніж сенсу! От скажіть, ви можете не срати один одному на голови? Або не я ваша мова, ваша справжня мова – лайно усіх сортів?!
 
Та я б ще пробачила вам невміння домовлятися, якщо б ви вміли мріяти. Але ви не вмієте і не хочете мріяти. Ви нічого доброго не створюєте, тільки купуєте та лаєте поганий товар. Ви вважаєте ідіотами, кретинами, імбецилами, школотою, придурками, ненормальними, навіженими, голубими, недоумками, егоїстами, психами і брехунами всіх, хто бере на себе сміливість мріяти вголос, втілювати свої мрії та пропонувати вам творити краще майбутнє своїми руками. Звідки ви взяли, босяцьке плем’я, ніби ідеалізм – це дитинство, а цинізм – ознака дорослості? Якого клею нанюхалися, що до ваших мізків лише фекалії липнуть?! У якій підворотні на рік старший недоросль на зразок того, якого ви обрали царем у своїй країні, пов’язав кров’ю вашу зграю малих дурників, змусивши забути про честь та мрії і скрутити шию лежачому п’яничці, бо, по-перше, «прикольно» і, по-друге, той, сука, бач, «не наш»? Це, кошенятка мої здичавілі, ваша вершина зрілості, мужній подвиг та очищення батьківщини?! Який Вовочка вас навчив, що країну врятують масові розстріли?
 
Ви перевернули мене догори дригом. Кажете одне, а маєте на увазі протилежне. Бізнес для вас – грабунок, політика – беззаконня, мистецтво – обман, життя – споживання; замість народу – натовп, замість любові – секс, замість правди – ненависть, замість закону – репресії, замість свободи – мертва традиція, замість мови – відмовки. Ви любите темні діла і зневажаєте чесні слова, які могли б пробудити вашу совість, якщо б ви насмілилися називати речі своїми іменами.
 
Вам знайоме слово «совість»? Знайоме? Кажете, це така фішка, якої нема у ворогів? А чим ви відрізняєтесь від своїх ворогів?! Знаю-знаю, мовою. Якщо б не я, пропали б ви без мене. От і пропадайте. І воріженьки ваші згинуть, як роса на сонці. Тут, панове, така історія. Нам, всім мовам, набридло, як ви нас використовуєте. Тому ми оголошуємо страйк. Он російська мова теж ще з часів Брєжнєва іспитиваєт глубокоє удавлєтварєніє, как їйо імєют. Інгліш теж не в захваті, що більшість населення цієї планети твердо знає ін інгліш лише три слова – фак, шіт і окей. Я вже не кажу про китайську. Її розуміють лише китайці. Я їй співчуваю. Тим більше, що ви, примітиви вульгарні, кожне речення довжиною більш ніж десять слів схильні вважати китайською грамотою. Ми оголошуємо страйк!
 
Ви самі вирішили, що людина людині вовк. Вперед, вийте по-вовчому! Поки не передумаєте. В процесі еволюції. Почуєте свою совість – людська мова до вас повернеться. Отака фігня, кошенята.
 

 
Послання тричі оголошено під Українським домом 13 липня 2012 року.
 

© Юрій Шеляженко [12.07.2012] | Переглядів: 2889
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація