пароль
пам’ятати
[uk] ru

І знову про мову...


І знову про мову...
   Напевно більшість з нас всеж помічають, як наші засоби массової інформації продовжують оболванювати людей та відволікати своєю "інформацією" від головного та первинного, від того, що насправді "покращує" наше життя.
 
  На прикладі "мовного закону" я спробую вам це показати.
До речі, той "мовний закон" ще не підписаний головою ВР та не підписаний людиною, яка має виконувати обов'язки президента в нашій державі.. А тому ще немає законного права той "закон".
Але змі цей інформаційний привід "мовного закону" маніакально розкручують на всі 100%. Навіщо ?
 
Що самим головним мало би бути в висвітлюванні тої події, яку всі змі подають як "прийняття мовного закону" ?
Головне, це відповідь на питання - хто і для чого розігрував цей інформаційний привід?
 
Що в основному "турбує" наші змі в тому " мовному законі" ?
А турбує наші вітчизняні змі не те, як брутально, незважаючи на всі норми та правила голосували провладні депутати.
Турбує наші змі не те, чому питання мови, яке для пересічних громадян  стоїть десь у другій десятці важливих і нема жодних загроз існування російської в Україні регионали витаскують "на гора".
Турбує наші змі головне - а чому це так мало людей вийшло і виходить на акції протесту проти того "мовного закону".Вийшло 10, а чому не 100 ?, вийде 100, а чому не 1000 ?, вийде1000, а чому не десятки тисячь ?... І мусолять провладні і не дуже змі це питання у всіх своїх программах та репортажах і в день і в ночі, відволікаючі увагу глядачів-слухачів від інших питань та  більш першочергових проблем.  
 
"Щоб нав'язати  в Україні свою імперську російську ідеологію потрібен їх "язык". Ви можете собі уявити проросійську ідеологію українською мовою ? Оце і є пояснення того, чому так настирливо та наполегливо нас розділяють мовним питанням.
Ідеологи російського  шовінізму розуміють значимість мови в нав'язуванні своєї імперської ідеології. Поки що ми програємо в цій війні. І не тому що ми слабкі, а тому що ворог сильний, а головне - підступний." - прочитав я десь такий коментар. І цілком з ним погоджуюсь.
© Захар Беркут. [12.07.2012] | Переглядів: 3282

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати