для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

5 канал піаритиме вбивцю української мови


5 канал піаритиме вбивцю української мови
Анонси на 5-ому, які йдуть вже цілий тиждень, повідомляють, що у вечірньому суботньому ефірі каналу має з'явитися черговий випуск «В кабінетах. Емоційне інтерв'ю» - ведуча Лариса Губіна гостюватиме в заступника голови Верховної Ради Адама Мартинюка.
 
Зрозуміло, що передача записувалася задовго до бандитського голосування за антиукраїнські «засади державної мовної політики», ініційованого фракціями партії регіонів та кпу, але враховуючи чітку державницьку й патріотичну спрямованість "Першого інформаційного", поява передачі за участю комуніста Мартинюка, який у відсутність голови ВР Володимира Литвина виніс скандальний  і жорстко дискримінаційний по відношенню до української мови законопроект на голосування, видається недоречною й неприпустимою.
 
Інтерв'ю Лариси Губіної в цьому циклі мають компліментарний характер і позбавлені будь-яких критичних питань. Зазвичай, в кабінетах їхні господарі розповідають, які вони видатні й хороші, як багато вже зробили для блага народного і скільки ще збираєються зробити, знайомлять зі своєю трудовою біографією, діляться подробицями приватного життя. Отже після вчиненого комуністом віроломного і брутального злодійства проти української мови, поява такої передачі в ефірі шанованого каналу сприйматиметься піаром політика-українофоба і виглядатиме зневагою до патріотичної телеаудиторії.
 
З тих же анонсів дізнаємося про трактування Мартинюком інциденту з Олегом Ляшком в президії ВР, коли віце-спікер схопивши депутата рукою за горло, повалив того на підлогу. Зі слів Адама Івановича випливає, що в такий спосіб він просто... "ніжно обійняв" парламентаря. Дуже "дотепно", правда? Заступник голови Верховної Ради пожартував як слідчий нквд. Так само "люб'язно" це пришелепувате неподобство з партквитком кпу згодом "попіклується" і про українську мову.
 
Дуже б хотілося, аби 5 канал знайшов в собі волю утриматися від цього показу виходячи з національно-патріотичних почуттів та морально-етичних міркувань. Не варто віншувати ката!
 
Крім цього, хочеться запропонувати каналу влаштувати спеціальний телемарафон на захист української мови. Зокрема, студію новин 5 каналу могли б прикрасити національні прапорці на столиках, а бігучий рядочок з біло-синього можна було б зробити синьо-жовтим: замість синіх літер на білому тлі пустити жовті на синьому.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [06.07.2012] | Переглядів: 3356

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook